• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • Siirt 16 °C

Saran'dan İlginç Aziz Yıldırım Benzetmesi!

Saran'dan İlginç Aziz Yıldırım Benzetmesi!
Sadettin Saran bugün Bahçeşehir Üniversitesi Girişimciler Akedemisin de konuşmacı olarak katılırken yaptığı konuşmayla bir tartışma konusu da başlatmış oldu. Fenerbahçe Kulübü eski yöneticisi Sadettin Saran Aziz Yıldırım için 'Yalancı Çoban' benzetmesi ya

Sadettin Saran bugün Bahçeşehir Üniversitesi Girişimciler Akedemisin de konuşmacı olarak katılırken yaptığı konuşmayla bir tartışma konusu da başlatmış oldu. Fenerbahçe Kulübü eski yöneticisi Sadettin Saran Aziz Yıldırım için 'Yalancı Çoban' benzetmesi yaptı. Sadettin Saran, Aziz Yıldırım için "bunu daha önce bir kaç defa daha duyduk yalancı çoban hikayesi var ona benzetiyorum, çok fazla yorum yapmak istemiyorum" diye söyledi. 


Bahçeşehşir Üniversitesi Girişimciler Akademisi'nin düzenlediği 'Genç Girişimciler' paneline konuşmacı olarak katılan Sadettin Saran, panel öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın "bir dönem daha başkanlık yaptıktan sonra bırakacağım" açıklamasına karşılık, "bunu daha önce bir kaç defa daha duyduk yalancı çoban hikayesi var ona benzetiyorum, çok fazla yorum yapmak istemiyorum" ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1281 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim