• BIST 8718.11
  • Altın 2240.804
  • Dolar 32.3322
  • Euro 35.1533
  • Siirt 11 °C

Şarkıcı kız arkadaşına uçağı uçurtunca...

Şarkıcı kız arkadaşına uçağı uçurtunca...
Pilot seksi şarkıcı sevgilisini kokpite alıp uçağı uçurtunca...Meksikalı seksi yıldızı kokpite alıp uçağı uçurtan pilot kovuldu.Üstelik uçağı genç yıldızın uçurduğundan yolcular bi haberdi.

Meksikalı seksi yıldızı kokpite alıp uçağı uçurtan pilot kovuldu.Üstelik uçağı genç yıldızın uçurduğundan yolcular bi haberdi.

Pilot seksi şarkıcı sevgilisini kokpite alınca...

İsmi açıklanmayan Meksikalı bir pilot, 23 yaşındaki Esmeralda Ugalde isimli şarkıcı ve 19 yaşındaki oyuncu arkadaşı Samadhi Zendejas'ı kokpite davet etti. Ancak genç şarkıcının kafasında pilotun şapkasıyla birlikte uçağı kumanda ederken çekilmiş fotoğrafları internette hızla yayıldı.
Fotoğraflar kısa süre içinde kaldırılmasına rağmen Magnicharters şirketi, bu duruma izin veren pilotun kendi şirketlerinde çalıştığını tespit etti ve işine son verdi.

Kokpite giren ancak fotoğraflarda olmayan şarkıcı Zendejas, uçak yerdeyken kokpite girdiklerini söyleyerek pilotu savunmaya çalışsa da pilot gerçeğin böyle olmadığını, tüm bunların uçuş sırasında yaşandığını itiraf etti.


Olayın ardından kısa bir açıklama yapan havayolu şirketi sözcüsü ise "Uçak otomatik pilotta bile olsa bile böyle bir şeye göz yummamız mümkün değil. Oyuncu, şarkıcı bile olsalar kimsenin kokpite girmesine izin verilemez" diye konuştu.

Bu haber toplam 2543 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim