• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 13 °C

Şenez Erzik olay hareket hakkında ilk kez konuştu

Şenez Erzik olay hareket hakkında ilk kez konuştu
Spor gündemine bomba gibi düşen dünya da yankı uyandıran FIFA Genel Sekreteri Jerome Valcke'nin yaptığı hareket hakkında Şenes Erzik'ten ilk açıklama geldi.

UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, FIFA Genel Sekreteri Jerome Valcke'nin FIFA 2014 Yılın En’leri ödül töreninde podyuma çıktıklarında yaptığı hareketin dünya spor basınında gündem yaratması hakkında açıklamalarda bulundu.

UEFA As Başkanı Şenes Erzik; “Galiba yanlış yorumlandı. Kendisini zaten bugün göreceğim ama aslında orada onun yaptığı bir şaka var. Podyuma çıkarken içeride biraz karışıklık oldu. Daha doğrusu sıra şaşması oldu. Sıra şaşması olunca oradaki organizasyonu yapan arkadaşlar biri sağa biri sol gidecek diye şaşırdılar. Bizi de karıştırdılar. Dolayısıyla oraya geldiğim zaman nerede duracağımı biliyordum. O da biliyordu ama onun reaksiyonu oldu. Bu olayı bu sabah öğrendim. Ben bu hareketi dün hiç fark etmedim.  Karışıklığı örtbas etmek için gayret gösteriyordum. Hareket kimsenin dikkatini de çekmedi ve hiç kimse böyle bir şeyden bahsetmedi. Herkes “ne kadar yakıştılar” diye iltifatta bulundu. Yönetim Kurulu’ndan başkan haricinde bir tek ben çıktım. Jerome, onu kötü bir hareket olarak yapmadı. “Aklımızı karıştırlar” anlamında yaptığı için biz üzerinde durmadık” dedi.

BENİM İÇİN BÜYÜK ONUR
 
Sosyal medyada olay ile ilgili kendisine destek verilmesini değerlendiren ŞenesErzik; “Bu benim için güzel bir şey. Sağ olsunlar. Herkese duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum. İyi niyetli olan insanların internet sitelerinde görev alması lazım. Oğluma her zaman söylüyorum. Artık bizden geçti ama bu teknolojik gelişmeye en fazla ayak uyduran sizlersiniz. Sizlerin duyarlı olması gelecek için bize ümit veriyor. Ben sizlere teşekkür ediyorum. Duyarlı davranan halkımızın tepiklerine yer vermişsiniz. Benim için büyük bir onur. Bu kadar duyarlı olmaları beni son derece gururlandırdı.” diyerek sözlerini tamamladı.

Bu haber toplam 2156 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim