• BIST 9808.54
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 26 °C

Şirketinize Özel Web Yazılımları Biltek’te!

Şirketinize Özel Web Yazılımları Biltek’te!
Firmanız için özel olarak kodlanmış ve güvenlik konusunda sorunsuz yazılımların tamamı Biltek Tasarım’la hayat buluyor.

İnternet üzerinden faaliyete geçen çalışmalar, etkisini günden güne artırıyor ve firmaların bu alana verdikleri ağırlık daha da fazlalaşıyor. Özellikle ciddi bir rekabet halimi almış olan internet üzerinden hizmet verme, satış yapma ve benzeri işlemler, firmaların ve bilgi işlem departmanlarının sorumluluğu da fazlalaştırmakta.

Şirketlere özel olarak, çeşitli istekler gözönünde bulundurularak hazırlanan yazılımlar ve bunların internet erişimine açık bir şekilde çalışabilmesi, kısa ve uzun vadeli hedeflere ulaşabilmek konusunda atılabilecek en önemli adımlardan birisidir. Bu yazılımlara birkaç örnek vermemiz gerekirse, aidat takibi ya da ödemesinin yapıldığı adreslerin kurulumu, şirket içi bilgilerin ve veri girişlerinin sağlandığı programlar (ve bu programların online uyumlulukla çalışabilmesi), akademik ya da ticari bildirilerin, raporların düzenlenebildiği, tek bir veri tabanı içerisinde tutulabildiği araçlar akla gelenler olmaktadır. Tüm bunların dışında, yine muhasebe sistemleri ve burada ortaya çıkartılan raporların anlık olarak büronun müşterilerine iletilmesi de bir web yazılım faaliyeti olarak gösterilebilir.

firmalarından birisi olan Biltek Tasarım, web sitesi yapımında ve tasarımında olduğu kadar, web yazılımları konusunda da oldukça yetkin bir kadroyu bünyesinde barındırmaktadır. Hem planlama, hem de kodlama ve faaliyete geçirme aşamalarında sizlere taahhüt ettiğimiz kurumsal duruş, alacağınız hizmetin kalitesini de olumlu anlamda etkileyecektir.

Web yazılım konusunda yapılan çalışmalar, uzun ve kısa vadede firmanızın çıkarları gözetilerek hazırlanmaktadır. Bu sayede, ileriki dönemlerde yapılması muhtemel değişikliklerin sizlere çıkartabileceği zorluklar elimine edilmekte, yazılım güncellemelerinin ve çeşitli değişikliklerin daha kolay yapılabilmesi amaçlanmaktadır.

Güvenlik de ve yazılım alanında Biltek Tasarım olarak en çok üzerinde durduğumuz konulardan birisidir. Dışarıdan gelebilecek saldırılar ve içeride yetkili olmayan birisinin hassas verilere erişimi gibi ihtimaller daha en başından düşünülmekte ve buna dair alınan önlemler, kurumsal güvenliğinizi koruma altına almaktadır. Yine yedekleme ve veri kaybının engellenmesi konusunda alınan önlemler de olası bir olumsuz gelişmenin önüne geçebilmek amacıyla dikkate alınan noktalar arasındadır.

Bizimle iletişime geçerek içinden Biltek Tasarım farkını yaşayabilir, şirketiniz içerisinde uzun yıllar kullanmak amacıyla satın aldığınız yazılım hizmetine, en iyi fiyat performans oranı ile ulaşabilirsiniz.

Bu haber toplam 1984 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim