• BIST 9891.08
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Siirt 29 °C

Siyah Beyazlılardan Sneijder atağı!

Siyah Beyazlılardan Sneijder atağı!
SİİRTAJANS.COM-Galatasaray'ın Holandalı yıldızı Wesley Sneijder'e siyah beyazlı ekip talip oldu.İtalya Serie A'nın karalı Hollandalıyı istiyor.

Juventus Hollandlı yıldıza kafayı takmış durumda.Hatta Hollandalıyı Juventus'a getirmesi için Galatasaray'a getiren işadamı Ali Güven'den ricade bulundular.

Sabah Gazetesinde yer alan habere göre, Juventus CEO'su Giuseppe Marotta, Wesley Sneijder'i Inter'den Galatasaray'a getiren FIFA menajeri Ali Güven'in kapısını çaldı. Moratta, İtalya'da yaşayan Türk işadamı Güven'den Galatasaray cephesini transfer için ikna etmesini istedi.

talyan basınında Juventus'un Sneijder için Galatasaray'a iki milyon Euro teklif ettiği yazıldı. Ama SABAH Spor farkıyla gerçek rakamın 5 milyon Euro olduğu ortaya çıktı. Juve'nin amacı, bu paraya transferi bitirmek. Öte yandan Genoa'nın Pandev'de ısrarcı olduğu ortaya çıktı. Genoa Başkanı Preziosi, Ali Güven'i arayarak Pandev'in durumu hakkında bilgi aldı.
"EVET, İSTİYORUM"
Juventus'a yakınlığı ile bilinen Tuttosport, dün "Galatasaray 20 milyon Euro istiyor. Türk saçmalığı" manşetini attı. Gazete, yüksek bonservis ve taraftar baskısına rağmen Galatasaray'ın Juve ile pazarlığı sürdürdüğünü birinci sayfasına taşıdı. Juventus Teknik Direktörü Allegri ise, "Evet, Sneijder'i istiyorum ama o halen Galatasaray'ın oyuncusu. Yöneticiler görüşmeleri sürdürüyor" açıklamasını yaptı.

Bu haber toplam 2364 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim