• BIST 9096.05
  • Altın 2323.989
  • Dolar 32.3607
  • Euro 34.9689
  • Siirt 17 °C

Şoke Eden Gelişme Hastane Tuvaletinde 16 Yaşındaki Kız...

Şoke Eden Gelişme Hastane Tuvaletinde 16 Yaşındaki Kız...
BOlu da tüyleri diken diken eden bir gelişme yaşanıldı. 16 YAşında bulunmakta olan D.D. hastanenin tuvaletinde doğum yaptı bu gelişme TÜrkiye gündeminee bomba gibi düştü. Gena kız kaçarken temizlik görevlisi tarafından bulunan minicik bebek tedavi altında

 Bolu’da meydana gelen skandal doğum haberi gündeme bomba gibi düştü.Henüz 16 yaşında olan D.D isimli genç kız hastanenin tuvaletince doğum yaparak kaçtı.Temizlik görevlisi tarafından bulunan bebek hemen tedavi altına alındı.Bolu’da yaşanan rezalet gündeme bomba gibi düştü.

16 yaşındaki D.D nin 18 yaşındaki erkek arkadaşından hamile kaldığı ve bu yüzden hastanenin tuvaletine gelen D.D bebeği doğurduktan sonra terk edip kaçtı.Bebeği bulan temizlik görevlisi durumu yetkililere bildirip bebek hemen tedavi altına alındı. Olay önceki gün, İzzet Baysal eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Ünitesi’nde meydana geldi. Muayene olmak için tek başına hastaneye gelen ve ikinci evliliğini yapan annesiyle birlikte kaldığı belirtilen D.D. hastanenin tuvaletinde doğum yaptı. Bebeği klozetin yanına bırakan D.D. ardından hastaneden ayrıldı. Bir temizlik görevlisi tuvaletten gelen ağlama sesini duyarak kapıyı açtığında, bebeği görünce hemşirelere haber verdi.Hemşireler tuvalette yere bırakılan bebeği alarak servise götürdü. Doktor kontrolünün ardından kız bebeği yeni doğan yoğun bakım servisinde tedavi altına alınırken, polise haber verildi. Güvenlik kamerası kayıtlarından bebeğin annesi tespit edildi. 16 yaşındaki D.D.’nin aynı mahallede oturan 18 yaşındaki bir kişiden hamile kaldığı öğrenilirken, olayla ilgili olarak Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’ne haber verildi.

D.D. ile erkek arkadaşı ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. D.D. ailesine teslim edildi. Korkması nedeniyle bebeği tuvalette bıraktığı öğrenilen D.D.’nin erkek arkadaşıyla evleneceği belirtildi. Tedavisi devam eden bebeğin ise sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2310 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim