• BIST 9099.03
  • Altın 2325.019
  • Dolar 32.3697
  • Euro 34.9682
  • Siirt 14 °C

Stat Gerginliği Polemiği Tırmanıyor!

Stat Gerginliği Polemiği Tırmanıyor!
Spor Toto Süper Ligde Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanacak olan derbi öncesi çok sıcak gelişmeler yaşanılıyor.Siyah Beyazlı ekipte stad sıkıntısı olduğu için dev derbini Konya’da oynanması istenildi.

Spor Toto Süper Ligde Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanacak olan derbi öncesi çok sıcak gelişmeler yaşanılıyor.Siyah Beyazlı ekipte stad sıkıntısı olduğu için dev derbini Konya’da oynanması istenildi.Ama Galatasaray buna razı olmadı İstanbul’da oynamak için diretmeye devam ediyor.Galatasaray’dan bir yeni açıklama daha geldi.

Be­şik­taş'ın ligin 16. haf­ta­sında­ki der­bi­ maçı Kon­ya'ya ta­şı­ma is­te­ği Ga­la­ta­sa­ray Spor­tif AŞ yö­ne­ti­ci­si Ali Dü­rüst engeline takılmıştı.Dürüst dev derbiyi İstanbul’da oynamak istediklerini söyledi. Be­şik­taş İkin­ci Baş­ka­nı Ah­met Nur Çe­bi ise Dü­rüst­'e tep­ki gös­te­re­rek "Ar­tık ko­nu­yu gön­de­mi­mi­ze bi­le al­ma­yız" ifa­de­le­ri­ni kul­lan­mış­tı. Ko­nuy­la il­gi­li tar­tış­ma­lar sü­rer­ken Ga­la­ta­sa­ray İkin­ci Baş­ka­nı Ham­di Ya­sa­man ola­yı fark­lı bir bo­yu­ta ta­şı­dı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1205 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim