• BIST 9548.09
  • Altın 2493.983
  • Dolar 32.5008
  • Euro 34.5803
  • Siirt 27 °C

TFF'den GSaray'a Büyük Şok!

TFF'den GSaray'a Büyük Şok!
TFF’den Galatasaray’da çok büyük bir şok geldi. Teknik direktör değişikliğinin ardından aldığı neticelerle moral bulan Galatasaray'a TFF'den kötü haber geldi. 'Deplasman maçında çirkin ve kötü tezahürat' nedeniyle 4. kez PFDK'ye sevkedilen Galatasaray Kul

TFF’den Galatasaray’da çok büyük bir şok geldi. Teknik direktör değişikliğinin ardından aldığı neticelerle moral bulan Galatasaray'a TFF'den kötü haber geldi. 'Deplasman maçında çirkin ve kötü tezahürat' nedeniyle 4. kez PFDK'ye sevkedilen Galatasaray Kulübü'ne Talimatname gereği 'tribün kapatma' cezası gelecek. Teknik direktör değişikliğinin akabinden aldığı sonuçlarla moral bulan Galatasaray'a TFF'den kötü haber geldi.

'Deplasman maçında çirkin ve kötü tezahürat' nedeniyle 4. kez PFDK'ye sevkedilen Galatasaray Kulübü'ne Talimatname gereği 'tribün kapatma' cezası gelecek. Sarı kırmızılılar 15. haftadaki Gençlerbirliği deplasmanına seyirci götüremeyecek.

Daha önce oynadıkları deplasman müsakalarında seyircilerinin çirkin ve kötü tezahuratlarından dolayı 3 ihlali bulunan Galatasaray, son Konya deplasmanında 4. ihlalden Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilmesi, sarı kırmızılı kulübü 'tribün kapatma' cezasıyla karşı karşıya bıraktı.

Futbol Disiplin Talimatnamesi gereği sarı kırmızılı takım, 15. haftada Ankara'da oynayacağı Gençlerbirliği maçına seyirci götüremeyecek. Galatasaray tribünü kapalı olacağı için karşılaşmayı sadece Gençlerbirliği taraftarları seyredebilecek.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1818 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim