• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • Siirt 16 °C

Trabzonspor Erkan Zengin'de Geri Sayıma Geçti

Trabzonspor Erkan Zengin'de Geri Sayıma Geçti
Trabzonspor, transferi yılan hikayesine dönen Erkan Zengin konusunda geri sayıma geçti. Transfer gelişmelerini Trabzon'dan takip eden başkan İbrahim Hacıosmanoğlu da Erkan Zengin transferinde yaşanan gelişmeleri sıcağı-sıçağına takip ediyor.

Trabzonspor'da Erkan Zengin konusundaki bekleyiş sürüyor. Eskişehirspor ile 2 milyon 250 bin Euro'ya anlaşan bordo-mavililer, futbolcuyla da anlaşma konusunda önemli bir mesafe aldı.

 

Bir dönem Gençlerbirliği ve Trabzonspor'da forma giyen Fredrik Risp, oyuncunun menejerleriğini yaparken Trabzonspor yönetimide, Risp üzerinde oyuncu ile görüşmelerini sürdürüyor. Bunun dışındaki bir menajeri muhatap kabul etmeyen Karadeniz ekibi, bugün veya yarın bu transferi sonuçlandırmayı planlıyor.

 


HACIOSMANOĞLU: "BİZİ İSTEMEYECEK OLANI BİZ NİYE İSTEYELİM"

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, transferde yaşanan gelişmeleri ise Trabzon'dan takip ediyor. Hem takımla ilgili gelişmeleri hemde transferde yaşanan son durumu yakından takip eden başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Erkan Zengin konusunda yaşanan gelişmeleri ise sıcağı-sıcağına takip ediyor.

 

Teknik direktör Ersun Yanal'ın Erkan Zengin isteğini yerine getirmek için yoğun bir çaba harcayan Hacıosmanoğlu, Trabzonspor-Fenerbahçe arasında gelip-giden oyuncuyu Trabzonspor'a kazandırmakta kararlı. Erkan Zengin transferinde yaşanan gelişmelere, "Bizi istemeyecek olanı biz niye isteyelim. Erkan'ın kafasını karıştırıyorlar" şeklinde yaklaşan Hacıosmanoğlu, kısa zamanda bu transferin noktalanacağını belirtiyor.

 


TRABZONSPOR-FENERBAHÇE ARASINDAKİ GERGİNLİK TRANSFERE DE YANSIDI

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında yaşanan gerginlik transfere de yansıdı. Erkan Zengin'in transferi konusunda iki kulüp arasında yarış devam ederken, sarı-lacivertli kulübün, Trabzonspor'un anlaşmaya vardığı Eskişehirspor ve Erkan Zengin'in kafasını karıştırmaya çalıştığı iddia edildi.

 

Beşiktaş ve Galatasaray ile transfer konusunda sıkıntı yaşamayan Trabzonspor, Fenerbahçe ile bu konuda büyük bir rekabetin içine girdi. Her iki takımda talip oldukları oyunculara tekliflerde bulunarak fiyat artırımına yada o oyuncunun transferini gerçekleştirmemek için bu yolu deneyecekleri öne sürüldü. 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 3628 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim