• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Siirt 16 °C

Trabzonspor'un Şike Davasında Flaş Gelişme

Trabzonspor'un Şike Davasında Flaş Gelişme
Trabzonspor Hukuk Kurulu'nun, futbolda şike iddialarına ilişkin davaya bakan mahkeme başkanı ve üye hakimlerin tarafsızlığını yitirdiği iddiasıyla bulunduğu "reddi hakim" talebi reddedildi.Trabzonspor'un 'reddi hakim' talebine ret cevabı geldi.Trabzonspor

TRabzonsporun talebi ile ilgili çok önemli gelişmeler yaşanıldı. Trabzonspor HUkuk Kurulunun, futbolda şike iddiaları ile alakalı olarak davaya bakmakta olan İStanbul 13. Ağır CEza Mahkemesi başkanı ve üye hakimlerin tarafsızlıklarını yitirdikleri iddiası ile davadan çekilmelerini içeren talep reddedildiği ortaya çıktı bu çok önemli gelişme sporg ündemini çalkaladı.

 


 Kulüp yetkililerinden alınan bilgiye göre, bir süre önce sunulan dilekçeyi işleme alan İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi'nin, Trabzonspor Hukuk Kurulu'nun "reddi hakim" talebini değerlendirdiği öğrenildi.
 
Mahkemenin, bordo-mavili kulübün bu talebini reddettiği bildirildi.
 
Trabzonspor Hukuk Kurulu avukatlarınca davaya bakan İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesine gönderilen dilekçede, mahkeme başkanı Metin Tamirci, üye hakimler Mehmet Uğurlu ve Fatma Altun Şahin'in 13 Kasım 2014 tarihindeki duruşmada Trabzonspor'un taleplerine karşı yaklaşımlarının tarafsız olmadığı savunulmuştu.

Bu haber toplam 3622 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim