• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Siirt 14 °C

Ucuza ev dekorasyon malzemeleri almak istiyorsanız..

Ucuza ev dekorasyon malzemeleri almak istiyorsanız..
Ucuza ev dekorasyon malzemeleri almak istiyorsanız ve karşılaştırma yapmak istiyorum diyorsanız size göre bir site var. Bu sitede 100 binin üzerinde ürün var ve karşılaştırma seçeneği var.

Az para harcayarak basit dokunuşlarla evinizin havasını değiştirmenin ya da eski eşyalarınızı yenileyerek monotonluktan kurtulmanın peşindeyseniz, Türkiye'nin en çok ziyaret edilen ürün ve fiyat karşılaştırma sitesi Bilio.com’a uğrayın! Yatak odası mobilyalarından ev tekstiline, ofis mobilyalarından bebek odalarına kadar birbirinden farklı 100 binin üzerinde ürün avantajlı fiyatlarla sizleri bekliyor.

Bilio.com, evlilik hazırlığı yapan çiftler, bebek bekleyen aileler, yeni eve geçen öğrenciler ve ev, ofis, restoran dekorasyonunda ucuz ama şık seçenekler arayan herkes için mobilya ve dekorasyon ürünlerini tek bir çatı altında topladı.

http://www.bilio.com/mobilya-ve-dekorasyon-c6190/ adresinden ulaşılabilen 100 binin üzerinde ürün arasında yatak örtülerinden sürgü kapaklı gardroplara, çekmeceli beşiklerden banyo dolaplarına kadar ev dekorasyonunun en temel parçaları ve sayısız aksesuar yer alıyor.      

Tekzen, Koçtaş, Kliksa, Boyner, Ankestrend ve Wellmatt gibi ev dekorasyonunda öne çıkan markaların ürünleri, Bilio.com’un Mobilya ve Dekorasyon kategorisinde tasarruflu ev dekorasyonu seçenekleri arayanları bekliyor.
 

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1732 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim