• BIST 9079.97
  • Altın 2322.672
  • Dolar 32.3501
  • Euro 34.8436
  • Siirt 5 °C

UEFA'da Bomba Kura Çekimleri Beşiktaş İle Trabzonspor....

UEFA'da Bomba Kura Çekimleri Beşiktaş İle Trabzonspor....
UEFA Avrupa Ligindeki temsilzcilerimiz şimdi bir üst turda ki rakiplerini bekliyor. UEFA Şampiyonlar Ligi 1. tur maçları tamamlandı. Şampiyonlar ligi temsilcimiz Galatasaray şampiyonaya veda etti. İşte Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Lig'inde 2.turdaki muhtemel r

UEFA Avrupa Ligindeki temsilzcilerimiz şimdi bir üst turda ki rakiplerini bekliyor. UEFA Şampiyonlar Ligi 1. tur maçları tamamlandı. Şampiyonlar ligi temsilcimiz Galatasaray şampiyonaya veda etti. İşte Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Lig'inde 2.turdaki muhtemel rakipleri!Beşiktaş'ın 2.turdaki rakibi yarın belli olacak.Avrupa liginde bulunan iki temsilcimizin rakipleri ne zaman belli olacak. Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri kimler oldu, Trabzonspor muhtemel rakipleri kimler, kura çekimi ne zaman olacak.

Beşiktaş ve Trabzonspor kura çekimi için günler geri sayımı başladı. İki temsilcimizde gruplardan çıkma başarısını gösterdiler. UEFA Avrupa Ligi C grubunu lider bitiren Beşiktaş ve L grubunu 2.sırada bitiren Trabzonspor üst tur için kura çekim tarihi ve muhtemel rakipleri sizler için derledik.
 
Eleme turu formatına göre, 12 grubu lider olarak tamamlayan ve UEFA Şampiyonlar Ligi grup aşamasında 3. olarak Avrupa Ligi'ne giden 8 takım arasında en iyi 4 dereceyi elde eden ekipler seribaşı olacak.
 
UEFA Avrupa Ligi gruplarını 2. bitiren 12 takım ve UEFA Şampiyonlar Ligi grup aşamasında 3. olarak Avrupa Ligi'ne giden 8 takım arasında en kötü 4 dereceyi alan kulüpler ise 2. torbadan kura çekimine katılacak. 32 takımın mücadele edeceği eleme turunda, aynı gruptan gelen ya da aynı ülkenin federasyonuna bağlı takımlar eşleşemeyecek.

Bu haber toplam 2349 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim