• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Siirt 14 °C

UEFA'da Şok Kura Çekimleri Beşiktaş İle Trabzonspor Dev Rakipleri

UEFA'da Şok  Kura Çekimleri Beşiktaş İle Trabzonspor Dev Rakipleri
Türkiyenin en iyi takımları arasında yer almakta olan Beşiktaş ile ilgili çok önemli gelişmeler yaşanılıyor. UEFA Avrupa Lİginde İkinci tur kuraları bugün isviçrenin nyon kentinde çekildi çok önemli gelişmeler yaşanıldı. Temsilcilerimiz olan beşiktaş ile

Türkiyenin en iyi takımları arasında yer almakta olan Beşiktaş ile ilgili çok önemli gelişmeler yaşanılıyor. UEFA Avrupa Lİginde İkinci tur kuraları bugün isviçrenin nyon kentinde çekildi çok önemli gelişmeler yaşanıldı. Temsilcilerimiz olan beşiktaş ile trabzonsporun da aralarında bulunduğu 32 takımın aralarında bulunduğu kura çekimlerinde çok önemli gelişmeler yaşanıldı. Beşiktaş ile trabzonsporun takipleri spor gündemine bomba gibi düştü.

 UEFA Avrupa Ligi 2. Tur maçları 19 ve 26 Şubat 2015 tarihlerinde oynanacak. Temsilcilerimizden Beşiktaş ilk maçını deplasmanda, Trabzonspor ise ilk maçını evinde oynayacak.
 
Avrupa Ligi eleme turu formatına göre, 12 grubu lider tamamlayan ve Şampiyonlar Ligi grup aşamasında 3'üncü olarak Avrupa Ligi'ne giden 8 takım arasında en iyi 4 dereceyi elde eden ekipler seribaşı oldu. Gruplarını 2'nci bitiren 12 takım ve Şampiyonlar Ligi'nde en kötü 4 dereceyi alan kulüpler ise 2'nci torbadan kura çekimine katıldı. UEFA'nın aldığı karar doğrultusuyla Avrupa Ligi'nde Rusya ve Ukrayna takımları birbirleri ile eşleşmedi.
 
İŞTE EŞLEŞMELER
 
Young Boys - Everton
Torino - Athletic Bilbao
Sevilla - Mönchengladbach
Wolfsburg - Sporting Lizbon
Ajax - Legia Varşova
Aalborg - Brugge
Anderlecht - Dinamo Moskova
Dnipro - Olympiakos
Trabzonspor - Napoli
Guingamp - Dinamo Kiev
Villarreal - Salzburg
Roma - Feyenoord
PSV - Zenit
Liverpool - Beşiktaş

Bu haber toplam 1256 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim