• BIST 9079.97
  • Altın 2323.673
  • Dolar 32.366
  • Euro 34.9506
  • Siirt 13 °C

UEFA'dan Fener ve Trabzon'a ret!

UEFA'dan Fener ve Trabzon'a ret!
Trabzonspor Hukuk Kurulu avukatı Hakan Orhan, 2010-2011 sezonu şampiyonluğuna ilişkin UEFA'ya yaptıkları başvurunun reddedildiğini bildirdi Trabzonspor'a , UEFA'dan kötü haber geldi ! Orhan ayrıca Fenerbahçe'nin Trabzonspor'la ilgili başvurusunun da UEFA

Trabzonspor Hukuk Kurulu avukatı Hakan Orhan, 2010-2011 sezonu şampiyonluğuna ilişkin UEFA'ya yaptıkları başvurunun reddedildiğini bildirdi Trabzonspor'a , UEFA'dan kötü haber geldi !  Orhan ayrıca Fenerbahçe'nin Trabzonspor'la ilgili başvurusunun da UEFA tarafından reddedildiğini ifade etti. Trabzonspor, UEFA'ya yaptığı şikayetin reddedilmesi üzerine bir açıklama yaptı.Trabzonspor internet sitesinden UEFA Kontrol, Etik ve Disiplin Kurulu tarafından verilmekte olan kararla alakalı bir bildiri yapıldı.

 Orhan, yaptığı açıklamada, Trabzonspor’un, 9 Mayıs 2014 tarihli şikayeti üzerine UEFA Disiplin Kurulu'nun, Fenerbahçe ve Türkiye Futbol Federasyonu hakkında açtığı soruşturmanın tamamlandığını belirtti.

"Şike" sürecinin yaşandığı iddia edilen 2010-2011 sezonu şampiyonluğu konusunda TFF'nin bir ceza vermemesi nedeniyle UEFA'ya başvurduklarını anımsatan Orhan, "UEFA Disiplin Kurulu da müfettiş raporları doğrultusunda bir karar verdi. Fenerbahçe ve Türkiye Futbol Federasyonu hakkındaki şikayetimiz reddedilmiştir. Red gerekçesi henüz kulübe bildirilmemiştir" dedi.

Bu haber toplam 1221 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim