• BIST 9623.86
  • Altın 2497.745
  • Dolar 32.5886
  • Euro 34.8498
  • Siirt 28 °C

Usludan Çok Samimi Açıklamalar

Usludan Çok Samimi Açıklamalar
Fenerbahçenin basınsözcüsü olan Mahmut Uslu çok önemli açıklamalarda bulundu. Mahmut Uslu şu ifadeler kullandı:"Medyada FENERBAHÇE -F.Bahçe 'ye çok fazla penaltı verildiğine dair maksatlı algı yaratılmaya çalışılıyor." şeklinde çok önemli açıklamalarda b

Fenerbahçenin basınsözcüsü olan Mahmut Uslu çok önemli açıklamalarda bulundu. Mahmut Uslu şu ifadeler kullandı:"Medyada FENERBAHÇE -F.Bahçe 'ye çok fazla penaltı verildiğine dair maksatlı algı yaratılmaya çalışılıyor."  şeklinde çok önemli açıklamalarda bulundu.

Uslu: "Devre arasına kadar lider olacağız"

 

Yemekte FB TV'ye söylemlerde mevcut bulunan Mahmut Uslu, son zamanlarda FENERBAHÇE -F.Bahçe 'nin birlikteliğini bozmak için bir imaj oluşturulduğunu iddia ederek, "Arada 2 puan var ve tüm derbileri yapmışız ve hepsini de dışarıda oynamışız. Kendi aramızda konuşuyoruz. Muhtelif fedakarlığı yapıyoruz, onlar da yapacak. En mühim şey bizim taraftarımız. Taraftarımız maçlara daha çok fazla gelmeli ve takıma daha çok fazla sahip çıkmaları lazım geliyor . Belli bir takım şeyler oynanmakda . Soyut olduğundan dolayı şu şekilde oldu, böyle oldu diyemiyoruz. En çok fazla penaltı bize veriliyor, diye şeyler konuşuluyor . Devre arasına kadar liderliği yakalarız ve puanla öne geçeriz. Hep birlikte , bir olalım diye düşündük inşallah iyi olur" diye açıkladı .

Bu haber toplam 1402 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim