• BIST 9693.46
  • Altın 2508.992
  • Dolar 32.5787
  • Euro 34.7763
  • Siirt 25 °C

Ve Beklenen Bomba Transfer Patladı!

Ve Beklenen Bomba Transfer Patladı!
PTT 1. Liginde çok sürpriz bir transfer haberi geldi.PTT 1. Lig ekiplerinden Albimo Alanyaspor sonunda aradığı teknik direktörü buldu.Albimo Alanyaspor’un gerçekleştirdiği sürpriz transfer gündeme bomba gibi düştü.

PTT 1. Liginde çok sürpriz bir transfer haberi geldi.PTT 1. Lig ekiplerinden Albimo Alanyaspor sonunda aradığı teknik direktörü buldu.Albimo Alanyaspor’un gerçekleştirdiği sürpriz transfer gündeme bomba gibi düştü.

PTT 1. Lig ekiplerinden Albimo Alanyaspor aradığı teknik adamı sonunda buldu.Albimo Alanyaspor Hüseyin Kalpar ile sezon sonuna kadar anlaşmaya vardığı bilgisi verildi. Albimo Alanyaspor'da teknik direktör Mehmet Altıparmak'tan boşalan göreve Hüseyin Kalpar getirildi. Turuncu yeşilli takımın yöneticileriyle konuşan ve mutabakat sağlayan tecrübeli teknik direktör, Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde yapılan törenle resmi sözleşmeye imza attı. Kalpar'ın yardımcılığını ise antrenör Cevdet Göç, Gökhan Özberk ve Erkan Yılmaz ile kaleci antrenörü Yunus Şenocak yapacak.

Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Hüseyin Kalpar'ın vizyonu ve misyonuna bakmaya ihtiyaç duyulmayan, kariyeri herkes tarafından önde gelen tecrübeli bir teknik direktör olduğunu belirtti . Kalpar'ın bugünden bu yana kulübün teknik patronu olduğunu aktaran Çavuşoğlu, Kendisiyle yaptığımız görüşmeler çok fazla ılımlı geçti. İdare kurulu üyelerim adına teşekkür ediyorum. Herhangi bir pazarlık söz konusu olmadan anlaştık. Yarım saat içerisinde el sıkıştık. Hayırlı, uğurlu olsun diye belirtti .

Teknik Direktör Hüseyin Kalpar ise Alanya'ya gelmekten çok fazla sevinçli olduğunu açıkladı . Takımı önceki sezon PTT 1. Lig'e taşıyan teknik direktör Mehmet Altıparmak ve emeği önceki herkesi tebrik eden Kalpar, Hiçbir arıza yaşamadan faaliyet arzusu içerisindeyim. Teknik ekibimle beraber göreve başladım. Alanyaspor'a faydalı olmak ve iyi faaliyetler yapmak için çalışacağız. Teknik adamlar olarak tüm takımları değerlendirir ve veri (bilgi) sahibi oluruz. Alanyaspor hakkında da çok fazla iyi bilgiye sahibim. Kadronun yeterli olup olmadığı hususunda şu aşamada konuşmak pek doğru olmaz diye açıkladı .

İmza töreninin peşinden Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve yöneticiler, teknik direktör Hüseyin Kalpar ile fotoğraf çektirdi. Kalpar bundan önce Gaziantepspor, Altay, Yozgatspor, Antalyaspor, Diyarbakırspor, Kocaelispor, Bursaspor, Sarıyer, Adanaspor, Sakaryaspor, Samsunspor, Çaykur Rizespor ve Göztepe'de görev yaptı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1372 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim