• BIST 9057.97
  • Altın 2293.771
  • Dolar 32.3117
  • Euro 35.128
  • Siirt 16 °C

Ver elini Bundesliga

Ver elini Bundesliga
SİİRTAJANS.COM-Galatasaray'ın kadro dışı bıraktığı hırçın futbolcu Engin Baytar kulüp ile anlaştı takımdan kesin olarak ayrılacağı belirtildi..

Sezon başında Prandelli ve yönetim tarafından kadro dışı bırakılan ve yeni yönetim ve hocanın kadroda düşünmediği Engin Baytar kendisine kulüp buldu.

Sarı Kırmızılı ekip tarafından sezon başında kadro dışı bırakılan oyunculardan olan Engin Baytar, yeni takımını bulmak üzere. Devre arasında Galatasaray'la iplerini koparmasına kesin gözüyle bakılan yıldız futbolcunun yönetimle anlaşma sağladığı ortaya çıktı. Kulüpten geçmişe dönük 1 milyon 100 bin dolar alacağı olan Engin'in, alacaklarını bırakıp bonservisini ücretsiz olarak alacağı bildirildi. Engin'in önümüzdeki hafta içerisinde yönetimle son kez masaya oturup sözleşmesini feshedeceği bildirildi. Galatasaray'daki gelişmeleri Hannover 96'nın hocası Tayfun Korkut'un yakından takip ettiği ileri sürülüyor. Genç teknik adamın Engin'e, "Bonservisini aldıktan sonra gel konuşalım" dediği de iddialar ediliyor.

Ceyhun da gitmişti

Hannover 96, sezonun ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'da yapacak. Alman ekibi 6 Ocak'ta Türkiye'ye gelerek, çalışmalara başlayacak. Tayfun Korkut ile Engin Baytar'ın, Antalya'da bir araya gelerek el sıkışması bekleniyor. Bilindiği üzere Galatasaray'la geçtiğimiz sezon sonunda sözleşmesi sona eren Ceyhun Gülselam da bonservis bedeli olmadan Hannover 96'ya transfer olmuştu.

Bu haber toplam 2139 defa okunmuştur
Etiketler: ,
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim