• BIST 8718.11
  • Altın 2246.154
  • Dolar 32.3335
  • Euro 35.1959
  • Siirt 7 °C

Bana Sevmeyi Anlat'ta bu hafta ekrana gelecek!

Bana Sevmeyi Anlat'ta bu hafta ekrana gelecek!
Cuma akşamlarının vazgeçilmezi olan Bana Sevmeyi Anlat'ta bu hafta ekrana gelecek görkemli davette Haşmet ilk kez Leyla ile yüzleşme şansı bulacak.

LEYLA HAŞMET'İ AFFEDECEK Mİ?

 

Dizinin yeni bölümünde; Leyla'nın Canan'la çalıştığını öğrenen Haşmet kurduğu oyunla Leyla'yı yeniden kazanmaya çalışacak.

Haşmet, Leyla'nın çalıştığı dergi grubunun 25.yıl partisini restoranında yapması için Canan'ı ikna edecek. Görkemli davetten önce Haşmet'in ölüm emrini verdiği Gürkan'ın hayatta olduğunu gören Leyla yaşadıklarının kendi hatası olduğunu düşünmeye başlayacak. Heyecan dolu bölümde; Leyla'nın Haşmet'e dönmesi için bir engel kalmadığını düşünen Alper'i adını koyamadığı bir hüzün saracak.

Dizinin oyuncularının şıklıklarıyla göz kamaştıracağı davette; Haşmet ilk kez Leyla ile konuşma şansı yakalayacak. Sürprizlere gebe olan gecede Leyla'nın alacağı haber onu Haşmet'in evine kendi ayaklarıyla geri götürecek. Leyla, Haşmet'i affedecek mi?

Ay Yapım imzalı, Kadir Doğulu, Seda Bakan ve Mustafa Üstündağ'ın rol aldığı Bana Sevmeyi Anlat her Cuma saat 20:00'da FOX'ta...

Bu haber toplam 67072 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim