• BIST 8740.24
  • Altın 2234.833
  • Dolar 32.3364
  • Euro 35.1115
  • Siirt 11 °C

Yeter Dizisi'nde 2 Karakter Birden Öldü!

Yeter Dizisi'nde 2 Karakter Birden Öldü!
Yeter Dizisi’nin başrol oyuncesu Aylin’in ölümü dizinin fanlarını şok etti. Sabah herkes uyandığında villanın havuzunda suyun üstünde Aylin boğulmuş halde bulundu

Aylin’in intihar mı ettiği yoksa birisitarafından mı öldürüldüğü merak ediliyor ve dizinin bu bölümü cinayeti kimin işlediğinin çözülmeye çalışılmasıyla geçiliyor.

RİSKİ GÖZE ALMADI

Hamileliği ilerleyen Pelin Karahanlı’nın dizide hayatverdiği Aylin karakterini sonlandırma kararı aldğı ve senaristin senaryodaböyle bir değişiklik yaparak Aylin karakterini diziden çıkarma kararı aldığıöğrenildi.

AYLİN’LE BİRLİKTE ABİSİ ZAFER’DE ÖLDÜ

Aylin’in ölümü öncesi geçen hafta bölüm sonunda da abisikarakterini canlandıran Zafer’de Tayfun tarafından öldürülmüştü. Bu ölmün PelinKarahanlı’nın diziden ayrılmak zorunda olmasıyla bir ilgisi olup olmadığıbilinmiyor.

YEKTA HARMANLI MEZARI BAŞINDA AĞLADI

Alin’in ölümü sonrası kocası ekta Harmanlı  mezarı başında konuştu. Yekta Aylin’in onuöldürme planı olduğunu biliyordu “Sen toprağın altında olmasaydın ben belkidetoprağın altında olacaktım sen burda olacaktın. Şimdi nerede olduğunu biliyorumve ardımdan oyunlar oynayamayacaksın. Ben şimdi çocuklarımıza ne diyecem.” Dedi.

AYLİN’İN YERİNE KİM BAŞROLE GEÇECEK?

Aylin’in yerine Yekta ile yakınlaşma yaşayan Aylin’in yakıngazeteci arkadaşının geçmesi bekleniyor ve dizinin bundan sonraki kısımlarındaneler olacağı da ayrı bir merak konusu.

 

Bu haber toplam 67804 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim