• BIST 8770.44
  • Altın 2238.232
  • Dolar 32.3371
  • Euro 35.1083
  • Siirt 13 °C

Doğuş'a İkizleri Uğur Getirdi

Doğuş'a İkizleri Uğur Getirdi
Yaklaşık 5 ay önce babalık heyecanını yaşayan Ünlü Sanatçı Doğuş'a, ikizleri uğur getirdi. Konser yaptığı Antalya Hypnos clup'de hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatan ünlü şarkıcı Doğuş, sahne öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı.

EŞİMİ VE ÇOCUKLARIMI ÇOK ÖZLEDİM

 

Gazetecilerin eşi Xoshgedem Baxsheliyeva Baltacı'yı sorması üzerine ünlü şarkıcı '' Televizyon programlarının olması nedeniyle, eşim ve çocuklarımın  Azerbaycan'da olması gerekiyordu. Konserlerden vakit buldukça sık sık yanlarına giderek hasret gideriyorum; çocuklarımı ve eşimi şimdiden çok özledim'' dedi.

Bir çok ilde konserlerine devam ettiğini belirten  Doğuş , "Sahnede olmayı seviyorum, dansçılarım ve şovlarımla sevenlerimle buluşuyoruz, konser maratonumuza devam edeceğiz'' dedi. Hayranlarına bir de müjdeli haber veren Doğuş ''Yeni albüm için hazırlıklar başladı yakında stüdyoya gireceğim'' diyerek , sahnedeki yerini aldı. Ünlü şarkıcı geceye özel repertuarı ile gelen misafirlere unutulmaz bir gece yaşattı. Konser sırasında davulu eline alarak; mekanı dolduran hayranlarının arasına dalan Doğuş adeta davul şov yaptı.

Bu haber toplam 67363 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim