• BIST 8727.4
  • Altın 2233.211
  • Dolar 32.3346
  • Euro 35.1091
  • Siirt 11 °C

Engincan Ural 2 bin 650 TL'lik terliği ile...

Engincan Ural 2 bin 650 TL'lik terliği ile...
Hakan Ural Sibel Can'ın oğulların Engican'ın giydiği terliğin fiyatı magazin dünyasını salladı.Gucci marka terliğin 2 bin 650 lira olduğu öğrenildi.

Hakan Ural Sibel Can'ın oğulların Engican'ın giydiği terliğin fiyatı magazin dünyasını salladı.Gucci marka terliğin 2 bin 650 lira olduğu öğrenildi.

 

Ünlü sanatçı Sibel Can'ın Hakan Ural ile evliliğinden olan oğlu Engincan Ural yine giyimi ile herkesi şaşırtmayı başardı. Ural'ın ayağında görülen terliklerinin fiyatı ise dudak uçuklattı. Sibel Can’ın büyük oğlu Engincan Ural ne zaman dışarıya çıksa olay oluyor. Farklı giyim tarzı ile dikkatleri her zaman çekmeyi başaran Ural, yine çok konuşulacak bir habere imza attı.

Sibel Can Çocuklarıyla Yemek Yedi Ünlü şarkıcı Sibel Can, önceki akşam oğulları Engincan, Emir ve kızı Melisa ile birlikte alışveriş merkezinde görüntülendi. Çocuklarıyla birlikte akşam yemeği yiyen ünlü isim, yemek çıkışında kameralara yakalandı. Çocukları ile birlikte vakit geçirdiği için çok mutlu olduğu yüzünden belli olan ünlü sanatçı, kameralara poz vermeyi de ihmal etmedi. Sibel Can ve çocuklarının mutluluk pozlarına Engincan Ural’ın giyimi yine damga vurdu. Ayağında Terlikle Yemeğe Gitti Sibel Can’ın büyük oğlu Engincan Ural’ın ayağına giydiği terlikler yine olay yarattı. Giydiği ilginç kıyafetler ile dikkatleri çekmeye devam eden Engincan Ural, ailesi ile yediği yemekte kürklü bir terlik giymeyi tercih etti.

 

Gucci Marka Terliğin Fiyatı 2 bin 650 Lira Ayağına giydiği Gucci marka kürklü terlikleri ile dikkat çeken Ural’ın terliklerinin fiyatı da dudak uçuklattı. Gucci marka olduğu öğrenilen terliklerin fiyatının 2 bin 650 Lira olduğu öğrenildi. Engincan Ural, farklı giyimi ile yine adından söz ettirmeyi başardı.  

 

 

Bu haber toplam 68592 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim