• BIST 8737.87
  • Altın 2236.233
  • Dolar 32.3361
  • Euro 35.1035
  • Siirt 11 °C

Sibel Can'ı mutlu eden mahkeme kararı

Sibel Can'ı mutlu eden mahkeme kararı
O Ses Türkiye'yle son günlerin popüler sanatçılarından biri olan Sibel Can'ın mahkemeden beklediği karar aylar sonra geldi.

Sibel Can yaşını büyütmek için mahkemeye başvurmuş ve kendisinin 6 yaş büyük yazdırıldığını söylemişti. 

 
Sibel Can başvuru dilekçesinde mahkemeye başvurarak babası Engin Cangüre'nin kendisini 6 yaş büyük gösterdiğini belirtmiş ve nüfusta 1964 doğumlu gibi görünse de gerçekte 1970 doğumlu olduğunu belirtmişti. 
 
İSTEDİĞİ KARAR ÇIKTI
İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görülen dava 1 yıla aşkın bir süredir devam ediyordu. Bugün yapılan karar duruşmasıyla mahkeme son sözünü söyledi ve Sibel Can'ın doğum tarihinin 1 Ağustos 1970 olarak düzeltilmesine karar verdi. Duruşmaya katılmayan Sibel Can'ı avukatı temsil etti. Sibel Can'ın bu kararla ilgili O Ses Türkiye'de bir yorum yapması bekleniyor. 
 
DAVAYA BAKAN HAKİMDE ŞAŞIRMIŞTI
Şubat ayında davanın duruşmasında ilginç bir olay yaşanmıştı. Sibel Can'ın yaşını 6 yaş ileri aldırmasıyla ilgili olarak hakimde ilginç bir ayrıntıyı farketmiş ve deyim yerindeyse şok olmuştu. Durumu farkeden Hakim o dönem "Sibel Can'ın annesiyle arasında 5 yaş fark var. Bu nasıl gözardı edilmiş" diye isyan etmişti. 
Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 67469 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim