• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Siirt 12 °C

Nazım Hikmet'in torunundan kütüphaneye 3 bin şiir kitabı bağışı!

Nazım Hikmet'in torunundan kütüphaneye 3 bin şiir kitabı bağışı!
Nazım Hikmet'in torunundan kütüphaneye 3 bin şiir kitabı bağışı!Nilüfer Belediyesi tarafından bundan 2 sene evvel açılışı yapılan kütüphaneye harikulade bir bağışda Nazım Hikmet Ran'ın torunundan geldi.

Nilüfer Belediyesi tarafından bundan 2 sene evvel açılışı yapılan kütüphaneye harikulade bir bağışda Nazım Hikmet Ran'ın torunundan geldi.

Nilüfer Belediyesi tarafından bundan 2 yıl evvel açılışı yapılan kütüphaneye bağışlanan eserlerle kütüphanenin arşivi her geçen gün genişliyor.

Nazım Hikmet'in torunundan alkışlanacak hareket!

Her geçen gün büyüyen kütüphaneye bir bağışda Nazım Hikmet'in torunundan geldi.Şair Nazım Hikmet Ran'ın torunu Kenan Bengü, babası Mehmet Fuat'ın koleksiyonunda yer alan 3 bin şiir kitabını, Bursa merkez Nilüfer Belediyesi'nin Şiir Kütüphanesine bağışladı. Kütüphanede 'Mehmet Fuat Kitaplığı' diye bölüm oluşturuldu.

Nilüfer Belediye Meclisi üyesi Beril Tanaçan Ünler, Nilüfer Belediyesi Şiir Kütüphanesini ziyaret eden Kenan Bengüye, Memet Fuatın özel tasarım portresini hediye ederek verdiği destek için teşekkür etti.

Babası Memet Fuat adına açılan kitaplığı inceleyen Kenan Bengü, Şiir Kütüphanesinin arşivinin geliştirilmesi için katkılarının süreceğini belirtti.
Kenan Bengü'nün babası Mehmet Fuat, Nazım Hikmet'in adına çok sayıda aşk şiiri yazdığı eşi Piraye'nin, ilk evliliğinden olan oğlu.

Bu haber toplam 5607 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim