• BIST 8906.5
  • Altın 2239.313
  • Dolar 32.3406
  • Euro 35.1207
  • Siirt 10 °C

Teknoloji Devi Samsung Galaxy S7 Mini Versiyonunu Ne Zaman Çıkartacak?

Teknoloji Devi Samsung Galaxy S7 Mini Versiyonunu Ne Zaman Çıkartacak?
SİİRTAJANS.COM- Teknoloji devi Samsung Galaxy S7’nin mini versiyonunu çıkartabilir.Samsung Galaxy S7 mini versiyonuyla şimdiden büyük bir merak konusu oldu.Teknoloji devi Samsung Galaxy S7’nin mini versiyonunu çıkartacak mı? Samsung Galaxy S7 mini versiyo

SİİRTAJANS.COM- Teknoloji devi Samsung Galaxy S7’nin mini versiyonunu çıkartabilir.Samsung Galaxy S7 mini versiyonuyla şimdiden büyük bir merak konusu oldu.Teknoloji devi Samsung Galaxy S7’nin mini versiyonunu çıkartacak mı? Samsung Galaxy S7 mini versiyonu ne zaman çıkacak?İşte o çok önemli gelişmelerin ayrıntıları…

 

 

Samsung’un daha önce de Galaxy S6’nın mini versiyonunu çıkaracağı söylenmiş, hatta bazı online alışveriş sitelerinde görülmüştü. Fakat satışa çıkarılan ürünün sahte olduğu anlaşılmış, zaten Samsung da bu ürünü çıkarmamıştı. Gelen yeni raporlar ise şirketin iPhone'la olan rekabette geride kalmamak için tıpkı Apple gibi mini bir versiyon üzerinde çalıştığını gösteriyor.

 

Bildiğiniz üzere Apple, 21 Mart tarihinde bir etkinlik düzenleyerek 4 inç büyüklüğündeki iPhone SE modelini duyuracak. Tayvan’dan gelen bilgiler ise Samsung’un Galaxy S7 Mini’yi duyurabileceği yönünde. Yeni akıllı telefonun 4.6 inç büyüklüğünde ve 720 x 1280 piksel çözünürlüğünde ekrana, işlemci olarak da ya Snapdragon 820’ye ya da Exynos 8890’a sahip olabileceği belirtiliyor. Bu işlemcileri Galaxy S7 ve S7 Edge’de de görmüştük. Bunların yanı sıra 9,9 mm incelik, 3 GB RAM ve 12 MP çözünürlüğünde ana kamera da cihazda bulunması beklenen diğer özellikler.

 

Bu söylemlerin şimdilik tamamen spekülasyondan ibaret olduğunu ve somut hiçbir verinin olmadığını belirtelim. Eğer gerçeklik payı varsa, yakın bir süre içerisinde mutlaka somut bilgiler ortaya çıkacaktır.

 

Samsung Galaxy S

 

Galaxy S i9000 Samsung'un Apple iPhone 4'e karşılık piyasaya çıkardığı akıllı telefon modeli.Galaxy S II'nin selefidir. Türkiye'de 2010 yılında, Temmuz'un son haftasında sürülen bu model, Android işletim sistemini kullanmaktadır.

 

Bluetooth 3.0, 3G ve Wifi desteği. Ekran olarak Super AMOLED kapasitif ekran ve 16 milyon derinlikli çözünürlük[Çözünürlük 480 x 800 piksel] Dahili bellek olarak 8GB/16GB seçenekleri ve harici olarak 32GB'a kadar artırılabilen kapasite. 5MP kamera ve 2592x1944 piksel fotoğraf çözünürlüğüne kadar fotoğraf çekebilme. Popüler ses kodeklerine destekleyen telefonda DivX, H263, H264, MP4, WMV oynatma desteği de mevcut.[1] Android OS v2.3 ile gelen telefona Android 4.0[2] Ice Cream Sandwich desteği gelmeyeceği Samsung tarafından belirtildi.

 

Bu haber toplam 2464 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim