• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Siirt 25 °C

Vay Başıma Gelenler 2.5' filminin galasına ünlüler yağdı!

Vay Başıma Gelenler 2.5' filminin galasına ünlüler yağdı!
Vay Başıma Gelenler 2.5' filminin galasına ünlüler yağdı!!Yarın vizyona girecek olan beklenen 'Vay Başıma Gelenler 2.5' filminin Akmerkez'deki galası yapıldı.

Vay Başıma Gelenler 2.5' filminin galasına ünlü yağmuru!Yarın vizyona girecek olan beklenen 'Vay Başıma Gelenler 2.5' filminin Akmerkez'deki galası yapıldı.Filmin galasına ilgi çok büyüktü.Gala tam bir izdihama sebebiyet verdi.Galayı izlemeye adeta ünlü aktı.

Yarın vizyona girecek olan 'Vay Başıma Gelenler 2.5' filminin Akmerkez'deki galası izdihama neden oldu. Filmin yönetmeni Semra Dündar ve yapımcısı Kemal Öğün ile çok sayıda kişi aşırı kalabalıktan dolayı filmi izleyemedi. Yıldırım Memişoğlu, Bülent Çolak, Metin Zakoğlu ve Fatma Toptaş gibi isimlerin rol aldığı filmde; Yeşilçam'da kırmızı noktalı filmler çevirerek hayatını karın tokluğuna kazanan 'Kerim Fenasi' ve arkadaşı 'Basit'in yaşadıkları anlatılıyor.

Film ekibinin tam kadro katıldığı gala, Murat Ünalmış, Veysel Diker, Ali Yaylı, Anta Toros, Volkan Keskin, eski futbolcu Oktay Derelioğlu, radyocu Cem Arslan, yönetmen Şahin Derun, şarkıcı Bora Gencer, türkücü Hasan Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

Yıllardır bir şehir efsanesi olarak aramızda yaşayan, halk arasında ve medyada birçok kez espri konusu olan hayali isim Fenasi Kerim, Vay Başıma Gelenler! 2 Buçuk? filmi ile beyazperdede hayat buluyor.

Yıldırım Memişoğlu Kerim Fenasi adlı efsane bir erotik starın, yıllar sonra sahip olduğu üvey ailesi ile olan maceralarını beyazperdeye taşıyarak fenomen ismi fenomen bir kahramana dönüştürüyor.

Semra Dündar'ın yönetmen koltuğunda oturduğuu, KÜLT YAPIM- Kemal Öğün'ün yapımcısı olduğu, Yıldırım Memişoğlu, Bülent Çolak, Fatma Toptaş, Metin Zakoğlu, Çiğdem Tunç, Esra Sönmezer?in oyuncu kadrosunda yer aldığı, 'Vay Başıma Gelenler 2,5' filmi 19 Aralık 2014 Cuma günü vizyona girecek.

 

Bu haber toplam 4390 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim