• BIST 9079.97
  • Altın 2322.425
  • Dolar 32.3226
  • Euro 34.9404
  • Siirt 8 °C

31 Yıl Evvel Çektiği Filmi Şimdi İzledi!

31 Yıl Evvel Çektiği Filmi Şimdi İzledi!
1938 yıllarındayönetmen Çetin İnanç çektiği Vahşi Kan filmini ilkdefa yeni izlediğini belirtirken filminbaşrol de ise Cüneyt Arkın rol almıştı. Yönetmen İnanç, 'Vahşi Kan'ı 31 senedirseyretmemiştim. Yaptım, sinemalarda gösterildi ama ilkkopyayı bile

1938 yıllarında yönetmen Çetin İnanç çektiği Vahşi Kan filmini ilk defa yeni izlediğini belirtirken filmin başrol de ise Cüneyt Arkın rol almıştı. Yönetmen İnanç, 'Vahşi Kan'ı 31 senedir seyretmemiştim. Yaptım, sinemalarda gösterildi ama ilk kopyayı bile seyretmedim. Çünkü vaktim yoktu, haftada 4 film çekiyordum' dedi.Usta yönetmenin şok itirafı gündeme bomba gibi düştü.


Türk sinemasında "jet rejisör" olarak nam salan ünlü yönetmen Çetin İnanç 31 sene evvel çektiği ‘Vahşi Kan’ adlı filmini 31 yıl sonra izleyebildi. Yönetmen İnanç, 'Vahşi Kan'ı 31 senedir seyretmemiştim. Yaptım, sinemalarda gösterildi ama ilk kopyayı bile seyretmedim. Çünkü vaktim yoktu, haftada 4 film çekiyordum' dedi.


Ünlü yönetmen Çetin İnanç nam-ı değer ‘Jet Rejisör’ 31 yıl önce çektiği filmi yeni izledi.Başarılı yönetmen ‘Vahşi Kan’adlı filmi 31 yıl sonra izleyebildi. İnanç, "Fantasturka Türk İşi Fantastik Filmler Festivali"nde, 1983 yılında çektiği ve Cüneyt Arkın'ın başrolünü oynadığı "Vahşi Kan" filmini izledikten sonra seyircilerin sorularını yanıtladı.


Dönemin koşullarını anlatan İnanç, "Bu filmi 31 senedir seyretmemiştim. Yaptım, sinemalarda gösterildi, ilk kopyayı bile seyretmedim. Çünkü vaktim yoktu, haftada 4 film çekiyordum" dedi.

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1922 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim