• BIST 9463.49
  • Altın 2503.831
  • Dolar 32.5998
  • Euro 34.8195
  • Siirt 23 °C

46 Yok Olan dizisi Survivor'un hışmına uğradı

46 Yok Olan dizisi Survivor'un hışmına uğradı
46 Yok Olan dizisi Survivor'un hışmına uğradıİddialı Dizi, Survivor'dan dolayı yayın saatini 23.45 yaptı. '46 Yok Olan' ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Başrollerinde; Erdal Beşikçioğlu, Yasemin Allen, Melis Birkan, Saygın Soysal, Berkan Şal gibi isimle

46 Yok Olan dizisi Survivor'un hışmına uğradıİddialı Dizi, Survivor'dan dolayı yayın saatini 23.45 yaptı. '46 Yok Olan' ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Başrollerinde; Erdal Beşikçioğlu, Yasemin Allen, Melis Birkan, Saygın Soysal, Berkan Şal gibi isimlerin yer aldığı '46 Yok Olan' bundan sonra 21:45'te ekrana gelecek.

Başrolünde Erdal Beşikçioğlu’nun olduğu Yasemin Allen, Berkan Şal, Melis Birkan ve Saygın Soysal gibi isimlerinde kadrosunda yer aldığı 46 Yok Olan'da yeni bölüm bu hafta yayınlanmadı. star TV'nin yanlış yayın politikası yüzünden dizi resmen reytinglerde yok oldu. ‘Müdür Ne’aptın’ın 22.15’te yayınlanacak olmasından dolayı geçen hafta 46 Yok Olan dizisi 00.45’te son bölümün tekrarıyla ekrana geldi. ‘46 Yok Olan’ Cuma geceleri ekrana gelecek.

46. YOK OLAN'DA EN SON NELER OLDU?

Dizinin yeni bölümünde izleyiciler Murat’ın kendisiyle ve yaşadıklarıyla yüzleşmesini izleyecekler. İlacı kendi üzerinde denedikten sonra yaşadıkları hakkında cevap aramaktan ısrarla kaçınan Murat, bu kez kendisinin bile beklemediği bir yöntemle pek çok detayı öğrenecek. Yapacağı bir anlaşmayla artık Murat için herşey yeniden başlıyor.

Babasının ölümünün acısını atlatamayan Ceyla’nın yaşayacağı deneyim onu bambaşka bir kadın yapacak.Peşindekilerin yarattığı huzursuzluktan biraz olsun kurtularak sonunda Murat ile yemeğe çıkan Selin, güzel geçen gecenin ardından beklemediği bir sürprizle karşılacak.

Bu haber toplam 1499 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim