• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Siirt 17 °C

Acun Asıl Bombayı Şimdi Patlatıyor!

Acun Asıl Bombayı Şimdi Patlatıyor!
ünlü yapımcı ve sunucu Acun ılıcalı Bu Tarz Benim adlı yarışma programı için kolları sıvadı.Ünlü yapımcı Bu Tarz Benim'e göz dikti.Acun asıl bombayı patlatmak için kolları sıvadı.

TV 8 i satıln aldıktan sonra medya patronluğu koltuğuna oturan ünlü yapımcı Acun Ilıcalı bombalarını peş peşe patlatmaya devam ediyor.Başarılı yapımcı bu sefer çok büyük bir ses getirecek bir program için kolları sıvadı.

SHOW TV ekranlarında yayına gelen Bu Tarz Benim adlı moda şov programının TV8’e transfer olacağı bilgisi verildi. Show TV'nin eski Genel Müdürü Haluk Şirin ile Show TV'nin eski program müdürü Caner Erdem'in de ortağı olduğu Production House'un hazırladığı yarışmanın Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu tv8'e geçtiği iddia edildi.

Hatırlanacağı üzere Show TV ile sözleşme yenilemeyen yapımcılar kendilerine Star Tv ve tv8'den gelen daha yüksek ücretli teklifini değerlendirmeye almışlardı. Bu Tarz Benim ay sonunda tv8'de yeni sezonu ile başlayacak.

 

Acun Ilıcalı


Acun Ilıcalı (d. 29 Mayıs 1969, Edirne, Türkiye ), Türk yapımcı, sunucu ve medya patronu. Acun Medya'nın kurucusu ve sahibidir. Acun Ilıcalı, Ergün ve İlknur Ilıcalı'nın ikinci oğulları olarak, 29 Mayıs 1969'da Edirne'de doğdu. Ömer Cenker Ilıcalı adında bir ağabeyi olan Ilıcalı'nın ailesi Erzurum'un Ilıca ilçesindendir. İlkokul ve ortaokul hayatı Edirne İstiklâl İlköğretim Okulu'nda geçmiştir.Kadıköy Maarif Koleji orta bölümünü ve Kadıköy Anadolu Lisesi'ni bitirdikten sonra İstanbul Üniversitesi'nin İngilizce öğretmenliğibölümünü kazanmıştır. Fakat o okulda okumayıp, televizyonculuğu seçmiştir.


2005 yılında, 36 yaşında vergi rekortmenleri arasına girdi.
2011 vergilendirme döneminde gelir vergisi listesine konuşmacı, sunucu gibi faaliyetlerden oluşan geliri için 2 milyon 836 bin 191 lira gelir vergisi tahakkuk ettirilen Acun Ilıcalı listeye 62. sıradan girdi.


On dokuz yaşında evlenmiş ve bu evlilikten Banu adında bir kız çocuğu dünyaya gelmiştir. Yirmi bir yaşındayken, kızı doğduktan dokuz ay sonra ailesini kaybetmiştir. Daha sonra ilk eşinden boşanmıştır.[2] İkinci evliliğini ise 2003 yılında Zeynep Ilıcalı'yla yapmıştır ve bu evliliğinden ise Leyla ve Yasemin adlarında iki kız çocuğuna sahiptir.2013 yılında ise sevgilisi Şeyma Subaşı'ndan Melisa adında bir kız çocuğu olmuştur.

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1883 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim