• BIST 9774.19
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Siirt 25 °C

Acun Ilıcalı'dan Büyük Şok Yetenek Sizsiniz Türkiyeyi...

Acun Ilıcalı'dan Büyük Şok Yetenek Sizsiniz Türkiyeyi...
Türkiye de medya patronu olarak da bilinmekte olan Acun Ilıcalı ile ilgili çok önemli gelişmeler yaşanıldı. Acun Ilıcalının jüri üyeliğini yapmakta olduğu, sunuculuğunu ve yapımcılınğını yapan Acun ILıcalının beğenilen yarışmalarından olan Yetenek Sizsini

Türkiye de medya patronu olarak da bilinmekte olan Acun Ilıcalı ile ilgili çok önemli gelişmeler yaşanılıyor. Acun Ilıcalı başarılı yarışması olan Yetenek Sizsiniz Türkiye de çok önemli gelişmeler yaşanıldı. Yetenek Sinizde kendi kanalı olan tv8'e tamıştı. Acun bu sezon reytinglerde istedği başarılı ne yazık ki bir türlü bulamadı. İddialara göre Yetenek Sizsiniz artık ekranlara veda edeceği söyleniliyor.


 Acun Ilıcalı, TV8’i satın almasının ardından önceki yıl Star TV’de yayınlanan ve kanalın 2013’ün en çok izlenen kanalı olmasında büyük pay sahibi olan yarışma programlarını bu yıl kendi kanalına çekti..
 
O Ses Türkiye ve Yetenek Sizsiniz yeni yayın döneminde Acun’un en çok güvendiği yapımlardandı.
 
Ancak Yetenek Sizsiniz’de başarı bir türlü gelmedi.
 
Geçen yıl reytinglerde ilk 10’da yer alan yetenek yarışması bu yıl bazı haftalarda ilk 20’ye bile girmekte zorlanmaya başladı.
 
Özgü Namal ve Murat Boz gibi değişen jüri üyelerinin de olumsuz etkilediği iddia edilen yarışmada, ilk sezonlara göre oldukça basit yetenekleri sergilemeye gelen yarışmacılar da ilgi çekmedi.

Bu haber toplam 4413 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim