• BIST 9693.46
  • Altın 2506.421
  • Dolar 32.5726
  • Euro 34.7776
  • Siirt 20 °C

Acun Ilıcalıdan Şoke Eden Bu Tarz Benim TRANSFERİ

Acun Ilıcalıdan Şoke Eden Bu Tarz Benim TRANSFERİ
Türkiye de medya patronu olarak da bilinmekte olan ACun Ilıcalı ile ilgili çok önemli gelişmeler yaşanılıyor. Türkiye de çok izlenmekte olan BU tarz Benim yarışma programını kendi kanalına transfer ettiği söyleniliyor.Bu Tarz Benim Hayranlarına Müjde! Acu

Bu Tarz Benim Hayranlarına Müjde! Acun Ilıcalı izlenme rekorları kıran moda programını kendi kanalı olan TV8'e transfer etti. Gelen iddialara göre Show TV'de yayınlanan Bu Tarz Benim Yarışması TV8'e transfer oluyor.Show TV'nin hafta içi her gün yayınlanan reyting canavarı programı Bu Tarz Benim Acun'un sahip olduğu TV 8 Ekranlarında yayınlanacak.Acun Ilıcalı yılın bombasını patlattı! Başladığı ilk günden bu yana reytingleri alt üst eden Bu Tarz Benim yarışması için Acun Ilıcalı harekete geçmişti.

Medyatava'da yer alan habere göre; Show TV ekranlarında yayınlanan, jürisinde Ivana Sert, Nur Yerlitaş, Uğurkan Erez, Kemal Doğulu 'nun yer aldığı ve sunuculuğunu Öykü Serter'in üstlendiği 'Bu Tarz Benim' TV8 'le anlaştı.

Bu gelişmeyle birlikte, Show TV'nin çok izlenen gündüz kuşağı programı TV8'le kesin olarak anlaşmış oldu. Cezai maddeler de aşılırsa, "Bu Tarz Benim" Ocak ayında yeni kanalında olacak.

Bu haber toplam 2337 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim