• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Siirt 15 °C

Acun nihayet o yarışmayı TV8'e aldı!

Acun nihayet o yarışmayı TV8'e aldı!
Acun nihayet o yarışmayı TV8'e aldı!Acun'dan yılın son günlerinde büyük transfer bombas patlattı.!Acun Bu Tarz Benim'i gözüne kestirmişti nihayet yarışmayı kağmayı başardı.

TV8'de flaş gelişme yaşandı! Acun Ilıcalı çok istediği programı aldı.Medya Patronu Acun Ilıcalı göz koyduğu programı en sonunda almayı başardı.Acun nihayet o yarışmayı TV8'e aldı!

Acun yılın bombasını patlattı!

Ekranların fenomeni haline gelen Bu Tarz Benim'i Acun çok istiyordu sonunda muradına ermeyi başardı.Yarışmayı TV8'e almayı başardı.Acun'dan yılın son günlerinde büyük transfer bombasını patlatmayı başardı

Show TV ekranlarında yayınlanan, jürisinde İvana Sert, Nur Yerlitaş, Uğurkan Erez, Kemal Doğulu'nun yer aldığı ve sunuculuğunu Öykü Serter'in üstlendiği 'Bu Tarz Benim' TV8'le anlaştı. Medyatava, Acun Ilıcalı'nın 'Bu Tarz Benim' yarışmasını kanalına transfer etmek istediğini ve görüşmelerin devam ettiğini duyurmuştu. Bu gelişmeyle birlikte, Show TV'nin çok izlenen gündüz kuşağı programı TV8'le kesin olarak anlaşmış oldu. Cezai maddeler de aşılırsa, "Bu Tarz Benim" Ocak ayında yeni kanalında olcak.

Bu haber toplam 3332 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim