• BIST 9132.45
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • Siirt 19 °C

Acun'a Şok Üstüne Şok!

Acun'a Şok Üstüne Şok!
Acun Ilıcalı yaşadığı büyük şokla gündeme bomba gibi düştü.Best Survivor için ünlü türkücü Nihat Doğan'a teklif götüren ünlü yapımcı büyük bir şok yaşadı.

SİİRTAJANS.COM- Ünlü yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı yepyeni bir proje için kolları sıvadı.Acun Ilıcalı Best Survivor için düğmeye bastı ve ilk teklifi ünlü türkücü Nihat Doğan’a teklif götürdü ve hiç ummadığı bir gelişmeyle karşı karşıya kaldı.

TV 8’i satın aldıktan sonra medya patronluğu koltuğuna oturan ünlü yapımcı Acun Ilıcalı Best Survivor için düğmeye bastı ve ilk teklifini ünlü türkücü Nihat Doğan’a götürdü. Ve hiç beklenmedik talihsiz bir gelişmeyle karşı karşıya kaldı. Acun Ilıcalı 2015'de TV8 ekranlarında yayınlanmaya başlayacak Survivor All star için çalışmalarını sürdürüyor. Daha önce Survivor’da yarışan ünlü isimler All Star kadrosunda tekrar egzotik adalarda birinci olmak için mücadele edecek. Acun Ilıcalı bu kapsamda Nihat Doğan’a da teklif götürmüştü.

Survivor’un en çok konuşulan Yarışmacılarından biri olan ve fazlasıyla reyting alan ünlü türkücünün buna güvenerek, yarışma için 1.5 milyon lira ücret istediği iddia edildi. Bunu duyan Acun Ilıcalı da rakamı çok yüksek bulduğu için, Nihat Doğan’dan hemen vazgeçmiş.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 3496 defa okunmuştur
Yorumlar
RİHANNA
30 Aralık 2014 Salı 10:41
10:41
İYİ YAPMIS ACUUN HERZAMAN OLDUGU GİBİ YİNE HAKLI SENİ SEVİYOR BEN SANA ASK I LOVE RİHANNA
88.255.170.8
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim