• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • Siirt 16 °C

Acundan Atalay Demirci Kıyağı Sosyal Medyayı Çalkaladı

Acundan Atalay Demirci Kıyağı Sosyal Medyayı Çalkaladı
'Güvercin Uçuverdi' filminin galasında mini bir stand up şov sergileyen komedyen Atalay Demirci'nin mizah okları konuklara gitti: Fuaye alanında ayakkabısında etiket olanlar, dişlerine ruj bulaşanlar gördüm!Acun Ilıcalıdan Atalay Demirciye Büyük Kıyak.Ata

'Güvercin Uçuverdi' filminin galasında mini bir stand up şov sergileyen komedyen Atalay Demirci'nin mizah okları konuklara gitti: Fuaye alanında ayakkabısında etiket olanlar, dişlerine ruj bulaşanlar gördüm!Acun Ilıcalıdan Atalay Demirciye Büyük Kıyak.Atalay Demirсi, sahnede kısa bir de stand-up şоv yaptı.Atalay Demirci'nin ilk filmi Güvercin Uçuverdi'nin galası Atalay'ın stand up gösterisine dönüştü.

27 Mart’ta vizyona girecek olan ‘Güvercin Uçuverdi’ filminin galası, önceki akşam Tim Maslak Show Center’da gerçekleştirildi. Galaya oyuncular Atalay Demirci, Ali Erkazan, Salih Kalyon, Zerrin Sümer, Ayşen Gruda, Erdal Tosun, Tuvana Türkay, Gökçe Özyol, konuk oyuncular Beyti Engin, Şevket Çapkınoğlu, Emrah Özdilek, senarist ve yönetmenler Selami Genli, Onur Koçal’ın yanı sıra futbolcu Sercan Yıldırım, Güneri Civaoğlu, Ertuğrul Sağlam, Kubat, Burak Kut, Mustafa Ceceli, Merve Boluğur, Burak Özçivit, Burcu Kara, Yavuz Seçkin, Mehmet Aslan, Nadir Sarıbacak, Nursel Köse ve Acun Ilıcalı katıldı. Atalay Demirci, sahnede kısa bir stand-up şov yaparak seyirciye neşeli dakikalar yaşattı. Demirci stand up şovunda konuklara takıldı. Finalde Atalay Demirci, Gökhan Yıkılkan ve Tuvana Türkay’ın seslendirdiği ‘Güvercin Uçuverdi’nin rap versiyonu alkış ve ıslıklarla söylendi. Gösterimi öncesi oyuncular ve bazı konuklar gazetecilerle sohbet etti.

Bu haber toplam 1955 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim