• BIST 9939.26
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Siirt 30 °C

Ali Ağaoğlunun Rus Sevgilisiyle Şok Anları Sosyal Medyayı Salladı

Ali Ağaoğlunun Rus  Sevgilisiyle Şok Anları Sosyal Medyayı Salladı
Türkiye'nin çok başarılı iş adamlarından birisi olan Ali Ağaoğlu ile ilgili çok önemli gelişmeler yaşanıldığı ortaya çıktı. Ali Ağaoğlu rus sevgilisi ile doğum günü kutladı çok önemli gelişmeler yaşanıldı.Ali Ağaoğlu, Rus sevgilisi Sophia Larina için verd

İş adamı Ali Ağaoğlu, manken sevgilisi Sophia Larina'nın 25. doğumgünü için Gezi Otel'in giriş katındaki Fiamma Restaurant'ı kapattı.Ali Ağaoğlu, Rus sevgilisi Sophia Larina için verdiği doğum günü partisinde vur patlasın, çal oynasın!Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu uzun bir süredir görüşmediği eski manken sevgilisi Sophia Larina ile tekrar barıştı.

Ali Ağaoğlu, önceki akşam kendisinden 21 yaş küçük Rus sevgilisi Sophia Larina için sürpriz doğum günü partisi düzenledi. Gümüşsuyu’ndaki Fiamma Restaurant&Bar’ı kapatan Ağaoğlu, geceye yaklaşık 40 arkadaşını davet etti. Canlı caz performansıya başlayan parti, sihirbaz gösterisiyle devam etti. İşadamı; gecenin ilerleyen saatlerinde kesilen devasa doğum günü pastasının ardından 2008 Rusya Güzellik Kraliçesi olan sevgilisine zümrüt takı seti hediye etti. İşadamı, hediyenin fiyatı sorulunca “Parasını saymazsan, bedava” diyerek espri yaptı.

Bu haber toplam 1943 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim