• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Siirt 15 °C

Alp Kırşan dünya evine girdi!Düğün rengarenkti!

Alp Kırşan dünya evine girdi!Düğün rengarenkti!
Türkiye de özellikle kızların çok sevildiği sempatik isim Alp evlendi dünya evine girdi bu çok önemli gelişme magazin alemini salladı renkli evlilikle bir çok kişi bulundu özellikle tüm dikkatler acun ılıcalıya çevirilmişti acun ılıcalı da muhteşem muazza

Komik adam Alp Kırşan'ın başı bağlandı. Ekim ayında oyuncu Zeynep Dörtkardeşler ile nişan yapan Alp Kırşan evlendi. Ünlü sunucu Alp Kırşan, oyuncu Zeynep Dörtkardeşler ile Muğla'da dünya evine girdi. Çiftin nikah şahidi Acun Ilıcalı oldu. Alp Kırşan ve Zeynep Dörtkardeşler dünya evine girdi.  'Yetenek Sizsiniz Türkiye' ve 'Survivor Ünlüler-Gönüllüler' yarışmasında sunuculuk yapan Alp Kırşan, oyuncu Zeynep Dörtkardeşler ile Muğla'da dünya evine girdi.

Bir yarışma programında sunuculuk yapan Alp Kırşan magazin gündemine damga vurdu. Bir süredir birlikte olan Alp Kırşan ve Zeynep Dörtkardeşler ilişkilerini nikâh masasına taşıdı. Muğla'da yapılan düğün törenine basın mensubu düğüne alınmadı. Medya patronu Acun Ilıcalı Alp-Zeynep çiftinin nikah şahidi oldu.

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 5906 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim