• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Siirt 23 °C

Alzheimer Dediler Şeker Hastası Çıktı!

Alzheimer Dediler Şeker Hastası Çıktı!
Süheyl Uygur'un eş Burçin Orhon için Alzheimer hastalığı teşhisi konulmuştu. Hastalığın ilk evresinde olduğunu söyleyen eski dansçı Burçin Orhan, “Doktorların dediğine göre, uzun süreli depresyon ve stres yüzünden bu hastalığa yakalanmışım.

Süheyl Uygur'un eş Burçin Orhon için Alzheimer hastalığı teşhisi konulmuştu. Hastalığın ilk evresinde olduğunu söyleyen eski dansçı Burçin Orhan, “Doktorların dediğine göre, uzun süreli depresyon ve stres yüzünden bu hastalığa yakalanmışım. Doğumdan sonra kilo aldım, işimi yapamadım ve senelerce üzüntümü içime attım.’ dedi.

Eşi ve çocuklarının kendisine destek olduklarını anlatan Orhon, “Bazen kullanacağım kelimeleri unutuyorum. Ekranda altyazıları okuyamıyorum ya da konuşulanları algılayamıyorum. Konuşurken bazen bana not yazıyorlar, bu şekilde anlaşıyoruz” diye konuştu. 

Tedavisini yarıda kesen Orhon, bunun sebebini ise şöyle açıkladı:  “Tedavimi bırakmamın nedeni, gittiğim hastane. Bana 2 yıl önce ‘Şeker hastasısın’ dediler. Geçtiğimiz aylarda da ‘Değilmişsin’ diyerek ilaçlarımı kestiler. Şimdi ben orada nasıl Alzheimer tedavisi görürüm?  İyi bir hastane bulana kadar tedavi olmayacağım.”

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1552 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim