• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • Siirt 13 °C

Angelina Jolie su çiçeği çıkardı!Hemde filminin arafesinde..

Angelina Jolie su çiçeği çıkardı!Hemde filminin arafesinde..
Dünyaca Ünlü oyuncu Angelina Jolie suçiçeği çıkarmasından dolayı yönetmenliğini üstlendiği ‘Unbroken’ filminin tanıtım ve ödül etkinliklerine yer almayacağını bildirdi.

Dünyaca Ünlü oyuncu Angelina Jolie suçiçeği çıkarmasından dolayı yönetmenliğini üstlendiği ‘Unbroken’ filminin tanıtım ve ödül etkinliklerine yer almayacağını bildirdi.

 39 yaşındaki ABD’li oyuncu, İkinci Dünya Savaşı’nda esir düşen Olimpik atlet Louis Zamperini’nin hayatını anlatan filminin galasına ve aday olduğu ödül törenlerine hastalığı nedeniyle katılamayacak.

Filmin yapımcılığını üstlenen Universal Pictures şirketinin Youtube hesabı üzerinden malumat veren Angelina Jolie, “Önümüzdeki günlerde filmin tanıtım etkinliklerine neden katılamayacağımı açıkça ve dürüstçe söylemek istiyorum. Dün gece suçiçeği çıkardığımı öğrendim” dedi.

Brad Pitt’in eşi ve 6 çocuğun validesi olan Jolie, “O yüzden evde oturup kaşınacağım ve herkesi çok özleyeceğim. Bu film benim için çok önemliydi, bunun olduğuna inanamıyorum ama hayat böyle” diye konuştu.

Kariyerinde ikinci filmini yöneten Jolie’nin adı, yakın zamanda siber saldırıya maruz kalan Sony firmasının yöneticilerinin e-postalarında geçti. Sızan yazışmalarda, Sony şirketinin yönetim kurulu başkanlarından Amy Pascal ve Scott Rudin’in, Jolie hakkında ‘yeteneksiz şımarık velet’ de dahil ağır ifadeler kullandığı görülmüştü.

Yükseliş beklerken ağır darbe geldi

Amy Pascal ve Angelina Jolie ortaya çıkan e-postalar hakkında yorum yapmayı reddetti. Scott Rudin ise "Yaşanan olaylar ortaya çıkarılan açık saçık e-postalarla ilgili değil... Bu bir suç eylemi ve arkasında olan insanlar suçluların hak ettiği gibi cezalandırılmalı" dedi.

Anonymous ile 2011'de başlayan Sony'ye yönelik siber saldırılar, en son olarak Guardians of Peace (GOP) ve Lizard Squad örgütleriyle devam ediyor. Sony Pictures'ın yaşadığı siber saldırının boyutu o denli büyük oldu ki, firmanın Kasım ayında açıkladığı ve kar artışı gösteren finansal beklentinin değişeceği düşünülüyor.

Sony Pictures'ın 24 Kasım'da maruz kaldığı saldırı neredeyse tüm bilgisayar ağının çökmesine neden olurken, firmadaki bilgi sisteminin tamamen faaliyete geçmesinin 2-3 ay sürebileceği belirtildi.

FBI, 'The Interview' filmi nedeniyle saldırının arkasında olduğu düşünülen Kuzey Kore'nin saldırıdan sorumlu olduğuna dair kesin bir delil bulunamadığını açıklamıştı.

Unbroken filminin galası, pazartesi günü Los Angeles kentinde yapılacak. 25 Aralık’ta vizyona girecek olan film, Perşembe günü Altın Küre ödüllerinden eli boş döndü.  Film ekibi, şubat ayındaki Akademi Ödülleri töreninden Oscar’la dönmeyi umuyor.

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1258 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim