• BIST 9909.34
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Siirt 30 °C

Aramızda kalsın 3 bölüm sonra the end!

Aramızda kalsın 3 bölüm sonra the end!
Aramızda kalsın 3 bölüm sonra the end!STAR TV Ekranlarında beğeni ile izlenen Uğur Yücel'in başrolünde oynadığı dizi Aramızda Kalsın'da son yaklaşıyor.

Herkesi güldüren eğlendiren Aramızda Kalsın diziside ekranlara veda ederek tarihe karışacak.

Geçtiğimiz yıl, yayın hayatına başlayan ve her Perşembe evinize konuk olan Aramızda Kalsın dizisi, izleyicileriyle vedalaşmaya hazırlanırken, Celepoğlu’larının aile albümü ortaya çıktı! Yapımın TMC, yapımcılığını ise Erol Avcı’nın üstlendiği, senaryosunu Selin Tunç’un kaleme aldığı ve yönetmenliğini Güzide Balcı’nın üstlendiği, Aramızda Kalsın dizisi, üç bölüm sonra ekrana veda ediyor. 52’inci bölümünde izleyiciyle vedalaşmaya hazırlanan Celepoğlu ailesi, fotoğraflarıyla da sıcak bir anı bırakacak.

 Celepoğlu ailesinin samimi ve naif yaşantısını ekrana yansıtan ve gerçek kılan başarılı oyuncu kadrosunda başta Uğur Yücel ve  Binnur Kaya, Gökçe Bahadır,  Caner Cindoruk, Bilge Şen, Hikmet Körmükçü,Mutlu Güney, Tülay  Bursa, Ayça Damgacı, Uğur Serhan, Gamze Karaduman, Ecem Çalık, Ferit Aktuğ, Mert Kurdal, Aybars Kartal Özson ve Melis Mutluç yer alıyor.

Bu haber toplam 4154 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim