• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • Siirt 16 °C

Arda Turandan Şok Açıklama Serenay Sarıkaya....

Arda Turandan Şok Açıklama Serenay Sarıkaya....
Atletico Madrid'de forma giyen milli futbolcu Arda Turan, Serenay Sarıkaya ile aralarında bir yakınlaşma olduğu iddialarına resmi twitter hesabı üzerinden yanıt verdi.Son günlerde isimlerini sıklıkla duyduğumuz Arda Turan, Sinem Kobal ve Serenay Sasrıkaya

Atletico Madrid'li futbolcu Arda Turan, son günlerde adının Serenay Sarıkaya ile aşk dedikodularına karıştığı haberleri yalanladı. Ünlü futbolcu Arda Turan, Sinem Kobal ile olan ilişkisini bitirdikten sonra yeni aşklara yelken açtı. Atletico Madrid'li futbolcu Arda Turan, son günlerde adının oyuncu Serenay Sarıkaya ile aşk dedikodularına karıştığı haberlerini yalanladı.

 Atletico Madrid forması giyen temsilcimiz Arda Turan, bir dizi oyuncusuyla adının anılması üzerine açıklama yaptı. İddiaya göre; Serenay Sarıkaya ile tanışmak isteyen Arda Turan yakın arkadaşlarını devreye sokmuştu.

"ESKİ KAFALI ADAMIMDIR..."

Bu iddiaların uydurma olduğunu belirten Arda, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada, "Ben herhangi bir hanımefendiye mesaj atmadım hiçbir gazeteciyle kimseye haber göndermedim. Eski kafalı bir adamımdır yakındakilerle dumanla uzaktakilerle güvercin yontemiyle haberleşiyorum. Çünkü her hafta sonu 4 bin kilometre öteden yapmadığım şeylerle uğraşmak kabak tadı verdi.

Bu haber toplam 3056 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim