• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 31 °C

Asena Erkin Berkay'ın şarkısı çalınca...

Asena Erkin Berkay'ın şarkısı çalınca...
Sarı lacivertli yıldız futbolcu Caner Erkin’in eşi Asena Erkin eğlenmek için gittiği bir mekanda çok talihsiz bir durumla karşı karşıya kaldı! Mekanda popçu Berkay’ın şarkısının çalınmasıyla Asena Erkin mekanı terk etmek zorunda kaldı ve akabinde şok görü

Sarı lacivertli yıldız futbolcu Caner Erkin’in eşi Asena Erkin eğlenmek için gittiği bir mekanda çok talihsiz bir durumla karşı karşıya kaldı! Mekanda popçu Berkay’ın şarkısının çalınmasıyla Asena Erkin mekanı terk etmek zorunda kaldı ve akabinde şok görüntüler ortaya çıktı!


Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin, devre arası kamp çalışmalarını için Antalya'ya gidince eşi Asena Erkin arkadaşlarıyla eğlenceye çıktı.Sıradışı yaşantısı ve adının şarkıcı Berkay’la karıştığı aşk skandalıyla gündemden düşmeyen Asena Erkin, önceki gün arkadaşlarıyla felekten bir gece geçirdi.
Oldukça neşeli olan ve gece boyunca dans eden Asena Erkin, kıvrak figürleriyle herkesin bakışlarını üzerinde topladı.Gittiği mekandaki DJ, adının aşk dedikodularına karıştığı Berkay'ın 'İzmirli' şarkısını çalınca sinirlenen Erkin hızlıca DJ kabinine yöneldi, "Kes şu adamın sesini" diyerek şarkıyı susturdu.

 

Bu haber toplam 2839 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim