• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 19 °C

ATV ekranında yepyeni bir dizi:Bedel startı verdi!

ATV ekranında yepyeni bir dizi:Bedel startı verdi!
ATV ekranında yepyeni bir dizi:Bedel startı verdi!Bedel adlı dizi bu akşam ATV ekranlarında 1.bölümüyle startı veriyor.. Geçmişte aynı yetimhanede büyüyen Ali, Begüm ve Vedat arasındaki hikayeyi konu alan Bedel dizisinin başrollerini Sedef Avcı, Berk Erçe

ATV iddialı bir diziyi ekranlara taşıyor.Merakla beklenen dizi Bedel bu gece ekranlara gelecek.Bakalım dizi izlenme oranında nasıl bir başarı yakalayacak.ATV ekranında yepyeni bir dizi:Bedel startı verdi!

BEDEL DİZİSİNİN KONUSU

Yıllar önce uğradığı haksızlıkların intikamını almaya yemin etmiş Ali'nin; yaşama duyduğu öfke ve hıncı kumar masalarından çıkaran, içindeki şeytana yenilip güzeller güzeli karısını kumarda öne süren Vedat'ın ve böylesi bir aşağılanmanın acısıyla, unutamadığı aşkı arasında kalan Begüm'ün çarpıcı öyküsünü anlatıyor. Birbirlerine "kardeş" olmak yerine "düşman" olmayı tercih eden iki adamın bir kadının aşkı için yaptıkları ölümüne mücadele, geçmişin karanlık sırlarının ortaya çıkmasına neden olacak, sadece kendilerinin değil, etraflarındaki herkesin hayatını derinden etkileyecektir.

DİZİNİN OYUNCULARI

Sedef Avcı/Begüm

Güzel, çekici, zarif bir kadın. Vedat Seyhanlı'nın eşi. Naif, kırılgan, duygusal. Erken büyümüş, hayatın zorluklarıyla genç yaşta tanışmış, hayalleri ve özlemleri içinde kalmış bir genç kadın. Azla yetinmeyi, azla mutlu olmayı biliyor.

Berk Erçer/Ali

Uzun boylu, yakışıklı, etkileyici bir adam. Cömert, adil, yardımsever biri. Çocukluğu yuvada geçmiş. Begüm, onun çocukluk aşkı. Sami'nin öz babası olduğunu bilmeden yıllarca onun himayesinde büyümüş.

Necip Memili/Vedat

Seyhanlı ailesinin tek erkek evladı. Begüm'ün kocası. Öfkeli, sabırsız, kıskanç, kompleksli biri. Her şeyi sınırda yaşıyor. Paranın gücünü biliyor, kumar oynamayı seviyor. Kendini en güçlü hissettiği yer kumar masası.

Osman Alkaş/Sami

Çevresindeki herkesin saygı duyduğu, korktuğu biri. Canından çok sevdiği büyük oğlunun ölümüyle ömrü boyunca büyük bir acıyı sırtlanmak zorunda kalmış.

Rozet Hubeş/Naciye

Sami Seyhanlı'nın karısı, Vedat'ın annesi... Aileden varlıklı, güçlü, otoriter bir kadın. Acılarını yüreğinde taşıdığı kadar yüzünde de taşıyor.

 

Bu haber toplam 2894 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim