• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Siirt 26 °C

Ayağnın tozuyla O Seksi Mankenden Murat Boz İtirafı!!

Ayağnın tozuyla O Seksi Mankenden Murat Boz İtirafı!!
Victoria Secret's meleklerinden en tanınan yüzlerinden olan Candice Swanepoel Murat Boz ile ilgili çarpıcı sözler söyledi. Murat Boz'a dünyaca ünlü modelden özel ilgi... Ayağnın tozuyla O Seksi Mankenden Murat Boz İtirafı!!

Victoria Secret's meleklerinden en tanınan yüzlerinden olan Candice Swanepoel Murat Boz ile ilgili çarpıcı sözler söyledi. Murat Boz'a dünyaca ünlü modelden özel ilgi... Victoria's Secret meleği Candice Swanepoel, Murat Boz'a kancayı taktı.

 

Ayağnın tozuyla O Seksi Mankenden Murat Boz İtirafı!! Daha önce şarkıcı Murat Bozla kamera karşısına geçen Candice Swanepoel, Boz için Çok yakışıklı bir şarkıcıydı, hala sevgilisi var mı? diye sordu. Sevilen şarkıcı Murat Boz'a gizli aşık var. Dünyaca ünlü top model Victoria Sevcets ünlü şarkıcıya hayran olduğunu dile getirdi, sevgilisi olup olmadığını sorması ise herkesi şaşırttı. Daha önce Yedigün reklam filminde beraber rol alan Murat Boz ile Candice Swanepoel, büyük ilgi görmüştü.


Dünyaca ünlü top model ve Victoria Sevcets modellerinden olan Candice Swanepoel geçtiğimiz günlerde ünlü Türk şarkıcı Murat Boz hakkında şaşırtan sözler söyledi.
 
Geçtiğimiz yıllarda Türkiye'de reklam yüzü olan ve bir içecek firmasının reklamında beraber oynayan ikili oldukça sözler vermişti.
 
O zamanlarda da Candice Swanepoel Murat Boz'u zamanında çok beğendiğini dile getirdi. Bugünler de ise ünlü top modelden Murat Boz için önemli bir söz daha geldi.
 
Candice Swanepoel yaptığı açıklamalarda İstanbul'dan mücevher alışverişi yapmayı çok sevdiğini Türkiye'yi gezerek önemli yerlerinde bulunduğunu dile getirdi. Ayrıca Candice Swanepoel 'Çok yakışıklı bir sanatçı Murat Boz hala sevgillisi var mı?' açıklaması yaparak tebessüm ettirdi   

Bu haber toplam 4486 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim