• BIST 10045.74
  • Altın 2420.766
  • Dolar 32.4438
  • Euro 34.797
  • Siirt 14 °C

Ayakkabıları ve mini eteği olay oldu!

Ayakkabıları ve mini eteği olay oldu!
Ayakkabıları ve mini eteği olay oldu!Ferhat Göçerle uzun süredir seviyeli bir birliktelik yaşayan Ömür Gedik yeni yıla Kıbrıs'ta bir otelde sahne alarak nefesleri kesti.

SİİRTAJANS.COM- Ferhat Göçerle uzun süredir seviyeli bir birliktelik yaşayan Ömür Gedik yeni yıla Kıbrıs'ta bir otelde sahne alarak nefesleri kesti. Yılbaşında sahne alarak hayranlarını coşturan Ömür Gedik özellikle kıyafetleri ile yılbaşı gecesine damgasını vurdu. Bir mekanda sahne alarak en çok konuşulan ünlü isimler Hülya Avşar ile Ömür Gedik oldu.

 

Ömür Gedik Sahnede kıyafeti ile nefesleri kesti !! En son çıkardığı Hey Onbeşli coverı ve klibi ile gündeme bomba gibi düşen  Ömür Gedik, yılbaşına Kıbrıs Doğuş Maserya'da sahnede girdi.Kendisini izlemeye gelenlere hoş vakitler geçirtti.

Ömür Gedik Kıbrıs'ta kıyafeti ile geceye damga vurdu!

Yaklaşık 2,5 saat sahnede kalan Gedik, hınca hınç dolu olan mekanda, "yeni yılda aynaya baktığınızda gördüğünüz kişi sizin hoşunuza gitsin, size bakanların gördükleri de onların mutlu etsin" dileğiyle yeni yıla girdi.

Kıbrıs'ta Ömür Gedik fırtınası esti!
 
Sahnede spor ayakkabı giymesi ile dikkat çeken Gedik, "dünyada yeni trend sahnede rahat olmak, en son Jennifer Lopez sahneye spor ayakkabı ile çıkmıştı, ben de bu fikre bayıldım ve ilk kez yılbaşında uygulamak istedim" dedi.

 

Bu haber toplam 5077 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim