• BIST 9796.52
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 26 °C

Barcelonalı Milli Yıldızımız Arda Turana önemli destek

Barcelonalı Milli Yıldızımız Arda Turana önemli destek
Barcelonalı Milli Yıldızımız Arda Turana Bomba DestekSon zamanların en konuşulan önemli isimlerinden birisi olan Arda Turan ile ilgili sıcak dakikaların yaşanıldığı ortaya çıktı. Futbol hayatını ispanyanın barcelona kulübünde sürdürmekte olan Arda Turana

Son zamanların en konuşulan önemli isimlerinden birisi olan Arda Turan ile ilgili sıcak dakikaların yaşanıldığı ortaya çıktı. Futbol hayatını ispanyanın barcelona kulübünde sürdürmekte olan Arda Turana çifte destek adeta gündemi sallladı işte o gelişmelerin ayrıntıları haberin detayında.


Arda Turan'ın bir süredir birlikte olduğu ve nikah masasına oturmaya hazırlandığı Aslıhan Doğan ile ayrıldığı haberleri gündeme bomba gibi düşmüştü. Bunun ardından Aslıhan ilişksinin devam ettiğine dair paylaşımlarda bulunsa da Arda Turan sessizliğini koruyordu. Son olarak Arda Turan 'ın sevgilisi müstakbel kayınvalidesi ile fotoğrafını sosyal medyada paylaştı.

 Barcelona'da gelin-kaynana derbisi... Arda Turan'la birlikte İspanya'da yaşayan Aslıhan Doğan, önceki gün oğlunu ziyarete giden anne Yüksel Turan'la ilk pozunu verdi

 Yaz başından beri devam eden beraberlikleriyle magazin gündeminden düşmeyen Aslıhan Doğan ile Arda Turan, ailelerle iyice kaynaştı. Yıldız futbolcu, yaz başından beri defalarca sosyetik aşkının ailesiyle birlikte görüntülenmişti. Aslıhan Doğan da Arda'nın oyuncu kardeşi Okan Turan'la sık sık bir araya gelerek evlilik sinyalleri vermişti. Önceki gün ise İspanya'da bu kez gelin-kaynana derbisi vardı.

 

GELİNE ONAY ÇIKTI
Yıldız futbolcunun Barcelona'ya transfer olmasının ardından tasını tarağını toplayıp İspanya'ya yerleşen Aslıhan Doğan, önceki gün müstakbel kayınvalidesiyle ilk pozunu verdi. Anne Yüksel Turan, önceki günlerde özel uçakla oğlunun yanına Barcelona'ya gitti. Arda Turan'ın sevgilisiyle yaşadığı dillere destan evinde kalan anne Yüksel Hanım, böylece Aslıhan Doğan'la da arasında bir sorun olmadığını gözler önüne sermiş oldu. Gelin-kaynana, Arda'nın birkaç arkadaşıyla birlikte yıldız futbolcunun maçını seyretti.

AYRILDA HABERLERİ ÇIKMIŞTI

Arda Turan ve Aslıhan Doğan ayrıldı mı? Arda Turan evlilik yolunda emin adımlarla ilerlediği Aslıhan Doğan'dan ayrıldı mı? Geçtiğimiz günlerde ayrılık haberlerinin ardından sesiz kalan Arda Turan kardeşinin doğum günü için bir mekandan çıkarken görüntülendi ve yanında Aslıhan Doğan yine yoktu.

 Aslıhan Doğan ile ayrıldığı haberleri ile gündeme gelen Arda Turan gece gezmesinde kardeşi ile görüntülendi. Geçtiğimiz günlerde aldığı kıyafetleri denemeden aldığı için hepsini dağıttığı iddia edilmişti. Arda Turan çıkışta gazetecilerin sorularını oldukça samimi açıklamalar ile yanıtladı.

 25 bin avro değerindeki kıyafetleri üzerine olmadığı için Bayrampaşa'daki mahalledeki arkadaşlarına dağıttığı söylenen Arda Turan, "Gönlümden geçiyor. Kardeşlerimin hepsi aslan gibi' dedi. Kıyafetlerini denemeden almadığını belirten futbolcu, "Denemeden alacak kadar para yok" diyerek kahkaha attı.

ASLIHAN DOĞAN'DAN AYRILDI MI?

Arda Turan gece gezmelerinde tek başına görüntülendi. Geçtiğimiz günlerde Aslıhan Doğan ile ayrıldığı haberleri ile gündeme gelen Arda Turan bu haberleri güçlendirecek bir harekete imza attı.Arda Turan gece yanında Aslı olmadan objektiflere takıldı.

 Aslıhan Doğan ve Arda Turan aşkı bitti mi? Arda Turan büyük bir aşk yaşadığı Aslıhan Doğan ile ayrıldığı haberleri gündem oluştururken Arda tüm bu haberlere rağmen gecelerde yalnız takıldı. Aslıhan Doğan bakalım bunun ardından ne söyleyecek yada ne paylaşacak merak ile bekleniyor.

 Arda Turan ve Aslı Doğan'ın ayrıldığı haberleri gündeme bomba gibi düşmüştü. Ayrılık haberlerinden sonra Arda Turan İstanbul'a geldi. Esnaf Lokantı'sı açan Arda Turan gecelerde yalnız takıldı. Bu durum ayrılık haberlerini güçlendirdi.
Arda Turan ve Aslıhan Doğan ayrıldığı haberleri gündem oluştururken bir de üstüne Arda Turan gecelerde yalnız takılınca bu ayrılık haberleri de oldukça güçlendirdi. Arda Turan'ın sesizliği de akılları karıştı.

Barcelona’da oynayan milli futbolcu Arda Turan ile Aslıhan Doğan’ın ayrılık haberi gündeme bomba gibi düşmüştü. Sevgililer Günü’nde bile birbirleri hakkında sosyal medyada bir tek kelime yazmayan ikiliden Arda Turan, önceki gün İstanbul’a geldi. Ayağının tozuyla Şişli’de açtığı ‘Esnaf Lokantası’nı ziyaret eden Turan, gece de eğlence turuna çıktı. Arsenal-Barcelona maçı sonrası İngiltere’den bir günlüğüne İstanbul’a gelen Milli yıldızın yanında bu kez ise Survivor yarışmasıyla adını duyuran Ece Begüm Yücetan vardı. Harbiye’de bulunan Flamme isimli mekanda sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenen Turan ve Yücetan’ın samimiyeti diğer müşterilerin de dikkatini çekti.


Arda Turan tek başına İstanbul gecelerinde

AYRILIK HABERLERİNDEN SONRA DÜĞÜN TARİHİ HABERLERİ GÜNDEM OLUŞTURDU

Arda Turan ve Aslıhan Doğan'ın geçtiğimiz günlerde ayrılık haberi çıkmıştı. Bu haberlerin hemen yayılmasından sonra bugün magazin manşetlerinde ne zaman evlenecekleri konusunda haberler ard arda çıkmaya başladı. Peki düğün günleri belli oldu.

Arda Turan ve Aslıhan Doğan ayrıldılar ayrılacaklar haberlerinin ardından bugün düğün günleri ile ilgili haberler ard arda devam etti. Arda Turan ve Aslıhan Doğan'ın 4 Haziran günü evlenecekleri konuşuluyor.
 
Arda Turan ile Aslıhan Doğan düğünü ne zaman? Tarih netleşti mi? İddialara göre Aslıhan Doğan ile Arda Turan, kendi aralarında düğünün ilk planlamalarını yaptı.Düğün tarihi için mekan ve tarih belirleyen ünlü çift uzun zamandır aşk yaşıyor. Peki Arda Turan Aslıhan Doğan ne zaman evlenecek? Detaylar haberimizde...
Ünlü futbolcu Arda Turan'ın uzun süredir birliktelik yaşadığı Aslıhan Doğan'la 2016 yılında evleneceği iddia edildi. Çiftin yakın çevresine göre yıldız futbolcu Arda Turan ile aşkı Aslıhan Doğan, geçtiğimiz günlerde düğünlerini planlamaya başladı.
2016 yazında karar kılan Aslıhan Doğan ile Arda Turan, kendi aralarında ilk planlamaları yaptı.

Buna göre çift, Arda'nın forma giydiği Barcelona'nın maçlarının bitmesini bekleyecek. Ardından başlayacak Euro 2016'yı da göz önüne alan Aslıhan Doğan ile Arda Turan, bu yüzden 4 Haziran 2016 Cumartesi gününü belirledi.

Ünlü çiftin düğün yerindeki ilk tercihi ise Four Seasons Hotel oldu. 500 kişilik bir düğün yapmayı planlayan Aslıhan Doğan ile Arda Turan, bu kararlarını ise henüz aileleriyle resmi olarak paylaşmadı. Yılbaşında ailelerini bir araya getirecek olan ünlü çift, burada düğün yeri ve tarihini netleştirmeyi planlıyor.

habertürk

AYRILDILAR MI?

Arda Turan ve Aslıhan Doğan ayrıldı mı? Dün magazin manşetlerinde yerini alan haberden sonra Aslıhan Doğan Arda Turan ile olan samimi bir fotoğrafını yayınladı ama Arda Turan cephesinden konuyla ilgili açıklama gelmedi.

 Aşkları olay olay olan Arda Turan ve Aslıhan Doğan'ın yakın zamanda evlenecekleri gündemi meşgul ederken şok bir haber magazin manşetlerinde yerini aldı. İddiaya göre Arda Turan ve Aslıhan Doğan ayrıldı. Bu haber manşetlerde yerini alırken Aslıhan Doğan hemen bir resim paylaştı bu haberleri yalanlayan cinsten ama Arda Turan'dan her hangi bir hareket yok.

 Dün Arda Turan ve Aslıhan Doğan'ın ayrıldıkları haberleri gündeme bomba gibi düşerken çok geçmeden Aslıhan Doğan sosyal medya hesabından Arda Turan ile kendisinin bulunduğu bir fotoğrafı paylaşarak sorun yok mesajı verirken Arda Turan konuyla ilgili her hangi bir açıklama yapmadı.

 Arda Turan ve Aslıhan Doğan'ın ayrıldığı haberi gündeme bomba gibi düştü. Arda Turan daha önce de Sinam Kobal ile uzatmalı bir aşka imza atmıştı ama tam evlilik öncesinde yollarını ayırmıştı. Daha sonra Aslıhan Doğan ile büyük aşka yelken açan Arda Turan bu kez de Aslıhan Doğan ile ayrıldıkları konuşulurken ASlıhan Doğan sosyal medya hesabından o fotoğrafı paylaştı.

Arda Turan ve Aslıhan Doğan'ın ayrılık haberi gündeme bomba gibi düşerken Arda Turan tarafından  herhangi bir açıklama gelmezken Aslıhan Doğan cephesinde ikilinin olduğu bir fotoğrafı Doğan kendi hesabından paylaştı. Arda Turan Sinem Kobal ile evlilik aşamasında iken ayrılmıştı. Sinem Kobal ise yeni ilişkisinde evlilik yolunda emin adımlarla ilerliyor.

 Evlilik yolunda emin adım attığı sırada ayrılık kararı alan Arda Turan ve Sinem Kobal ayrı kişilerle yollarına deva ediyorlar. Sinem Kobal Kenan İmirzalıoğlu le nikah masasına oturmaya hazırlanan Sinem Kobal oldukça mutlu görünürken Arda Turan ve birlikte olduğu Aslıhan Doğan ile ayrıldıkları konuşuluyor.

Barcelona'da forma giyen milli yıldız Arda Turan ile Aslıhan Doğan’ın 2015 Mayıs ayında başlayan aşkı, evliliğe doğru adım adım ilerlerken ikili arasında ayrıldıkları iddia edildi.

Aslıhan Doğan ve Arda Turan-Foto Galeri

Ünlü futbolcunun sevgilisi İnstagram hesabından ayrıldıkları iddiasına cevap verdi. Aslıhan Doğan, sevgilisi Arda Turan'ın kendisine sarıldığı fotoğrafı paylaşarak söylentileri sonlandırdı.

Aslıhan Doğan'dan ayrılık iddialarına fotoğraflı cevap

 Arda Turan ve Aslıhan Doğan bugün şok bir haber ile gündeme bomba gibi düştüler. İddiaya göre son günlerde İstanbul'da olan Aslıhan Doğan Arda Turan ile kavga ettiler. Ünlü çift sevgililer gününde de ayrı olunca bu iddialar daha da güçlendi. Arda Turan ve Aslıhan Doğan ayrıldı mı? İkili arasında bir kriz yaşandığı ve bu yüzden ayrılık kararı aldığı haberi konuşuluyor. Aslıhan Doğan'ın Arda Turan'dan koluna kendisinin gibi yaptırdığı dövme yüzünden aralarında büyük bir problem yaşandığı iddia ediliyor. Öyle ki Aslıhan Doğan henüz sevgilisinin yanına gitmemesi de bu durumu güçlendiriyor.

Arda Turan ve Aslıhan Doğan ayrıldı mı?Evlenecekleri haberleri gündemi uzun süredir meşgül eden Arda Turan ve Aslıhan Doğan'ın ayrılık kararı aldığı gündemde yerini almaya başladı. Aslıhan Doğan'ın evlilik baskısı iddiaya göre Arda Turan'ın canna tak etmiş.

Barcelona'da forma giyen milli yıldız Arda Turan ile Aslıhan Doğan’ın 2015 Mayıs ayında başlayan aşkı, evliliğe doğru adım adım ilerlerken ikili arasında şok bir iddia ortaya atıldı.
Bugün gazetesinde yer alan haberlere göre; Geçtiğimiz haftalarda sevgilisinin doğum tarihini koluna kazıtan Aslıhan Doğan, aynı dövmeyi Arda Turan'dan da isteyince ikili arasında ufak bir kriz yaşandı. Bu olayın üzerine Doğan'ın her defasında Arda Turan'a 'Evlenelim' baskısı yapması bardağı taşıran son damla oldu. Bu arada sosyal medyada birbirleriyle ilgili sürekli paylaşım yapan Arda Turan ile Aslıhan Doğan'ın 14 Şubat Sevgililer Günü'nde birbirleri için tek bir söz bile yazmamaları ayrılığı doğrular cinstendi.

Geçtiğimiz hafta kardeşi Dilahan'ın ilk sergisinin açılışına katılmak için İstanbul'a gelen Aslıhan Doğan'ın 10 gündür İspanya'ya dönmemesi ayrılık iddialarını ortaya çıkardı.
Barcelona'ya giden Arda'nın annesi Yüksel Turan'ın oğlunun Aslıhan Doğan ile evlenmesine karşı çıktığı da konuşulanlar arasında.

AŞK BÜYÜKTÜ

Arda Turan'ın sevgilisi Aslıhan Doğan kimdir? Haziran ayında evlenmeyi düşünen çiftin sosyal medyada paylaştığı fotoğraflar büyük beğeni topluyor. Aslıhan Doğan bir çok kişi tarafından merak ediliyordu. Arda Turan'ın sevgilisi ile nikah masasına oturması  bekleniyor. Aslıhan Doğan kimin kızı?

 Arda Turan'ın sevgilisi Aslıhan Doğan kimdir? Uzatmalı sevgilisi Sinem Kobal ile nikah masasından dönen Arda Turan uzun süredir arkadaş olduğu Aslıha Doğan ile büyük aşk yaşamaya başladı. Aslıhan Doğan bir anda merak konusu oldu. Aslıhan Doğan ve Arda Turan aşkı seviyeli ve yolunda ilerlerken bu aşkın evliliğe dönüşüp dönüşmeyeceği merak konusu oldu.

 Arda Turan'ın sevgilisi kimdir? Başarılı futbolcu Arda Turan futbolu kadar özel hayatıyla da gündeme geliyor. Arda Turan Sinem Kobal ile yaşadığı büyük aşk evlilikle sonuçlanmadan bitmişti. İkili ayrı yollara giderken Arda Turan Aslıhan Doğan ile büyük aşka yelken açtı. Aslıhan Doğan bir anda en çok merak edilen ve araştırılan isim oldu.

 Geçtiğimiz yıl dudak uçuklatan bir ücretle Barcelona’ya transfer olan Arda Turan, Aslıhan Doğan ile aşk yaşamaya başlamış, çiftin evlilik yolunda olduğu iddia edilmişti.
Birbirlerine duydukları aşkı her fırsatta dile getiren ikiliden Aslıhan Doğan, Arda Turan ile birlikte yer aldığı fotoğrafı Instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı


 Arda Turan'ın sevgilisi Aslıhan Doğan kimdir? Aslıhan Doğan son günlerde magazin dünyasının en tepesindeki isim olmayı başardı. Arda Turan ile yaşadığı büyük aşk ile sadece Türkiye'nin değil dünyanın gündeminde yerinin aldı. Son olarak Arda Turan'ın evinden bir kare yayınlayan Aslıhan Doğan takipçilerin büyük tepkisini aldı. Aslıhan Doğan ne iş yapar?

 Aslıhan Doğan son günlerin en çok konuşulan isimleri arasında yerini aldı. Arda Turan ile birlikteliğinden sonra Türkiye ile birlikte Dünyanın en çok konuşulan ve merak konusu olan ismi oldu. Aslıhan Doğan ne iş yapar, kimin kızı?

 Arda Turan'ın sevgilisi Aslıhan Doğan kimdir? Aslıhan Doğan son günlerde sık sık magazin gündeminde yerini alan isim oldu. Aslıhan Doğan Arda Turan ile uzun süredir dostlardı ama bu dostluk arkadaşlık aşka dönüştü. Arda Turan Sinem Kobal'dan sonra büyük bir aşk yaşıyor bu aşkın nikah masasında noktalanacağı da konuşulmya başlandı.

Barcelona yakınlarındaki Casteldefells'te iki katlı bir villa kiralayan Arda Turan, aylık kirası 5 bin euro yani yaklaşık 15 bin lira olan lüks villasının fotoğrafını önceki gün instagram'da paylaştı.

EVİ SAHİPLENMİŞSİN HEMEN
aslıhan doğan da Arda'nın fotoğrafını profilinde yayınlayıp altına "Home sweet home" (Evim güzel evim)yazdı. Yıldız futbolcu, bir kadın takipçinin Aslıhan Doğan'a yazdığı "Evi sahiplenmişsin hemen" yorumu karşısında aşkını savundu.

'EVİM 70 METREKAREYDİ'  

Kadın takipçiye "Ev onun yalnız, ben misafirim" diye yanıt veren Arda Turan'ın sevgilisini koruyan bu tavrı takdir topladı. Bu arada Arda Turan, villası için "Bu evse bizimki ne?" diye yazan bir takipçisine de şöyle yanıt verdi: "Takılma. Annemlerin evi de küçükken 70 metrekareydi. Bunlar da geçer. Dünya burası. Manzara güzel diye paylaştım."

Arda Turan geçtiğimiz günlerde Bayrampaşa'daki evini Instagram'dan paylaşmıştı.

15 BİN LİRALIK MANZARA
Arda Turan, süper mazaralı bu evine aylık 15 bin lira kira ödeyecek. Aslıhan Doğan, artık yılın büyük kısmını sevgilisi Arda Turan ile Barcelona'da bu villada geçirecek.
 Aslıhan Doğan kimdir? Arda Turan ile büyük bir aşk yaşayan güzelin kim olduğu herkes tarafından merak konusu oldu. Aslıhan Doğan güzelliği ile göz kamaştırırken bir anda sosyal medyada da en çok takipçisi olan isimlerden oldu. Aslıhan Doğan ne iş yapar?

 Arda Turan ve Aslıhan Doğan aşkı evlilikle sonuçlanır mı bilinmez ama büyük bir aşk yaşanıyor. Arda Turan Sinem Kobal'dan sonra Aslıhan Doğan ile çıktı el ele ilk kez. Bu aşk bir anda alevlendi ve başbaşa her yerde görüntülenmeye başladılar bile. Aslıhan Doğan kimdir, ne iş yapar? Aslıhan Doğan 'ın güzelliği ve olgunluğu bu aşkın evlilikle noktalanacağını gösteriyor.

 Arda Turan'ın sevgilisi Aslıhan Doğan kimdir? Aslıhan Doğan sosyal medyada en çok takipçiye sahip isimler arasında yerini aldı. Arda Turan'ın sevgilisi olmak O'na bir anda ün kazandırdı. Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla şok etkisi yarattı. Bebekli paylaşım Arda'ya gönderme miydi? Aslıhan Doğan kimdir?

 Arda Turan'ın sevgilisi Aslıhan Doğan sadece Türkiye'de değil dünyaca ünlü bir isim oldu. Arda Turan Barcelona'ya gidişiyle birlikte özel hayatı da yurt dışında merak konusu oldu. Aslıhan Doğan ile evlilik yolunda emin adımlarla ilerleyen Arda Turan 'ın transferi gündeme bomba gibi düşerken sevgilisiyle ve dostlarıyla bu transferi kutladı. Arda Turan kimdir?

 Aslıhan Doğan kimdir? Aslıhan Doğan son günlerde en çok konuşulan isim oldu. Başarılı futbolcu Arda Turan'ın sevgilisi olarak gündem oluşturan Aslıhan Doğan'ın yakında zamanda Arda Turan ile nikah masasına oturacakları da iddialar arasında yerini aldı. Uzun zamandır dost olan ikilinin bu dostlukları aşka dönüştü ve evlilik bile konuşulur oldu.

 Arda Turan 'ın sevgilisi kimdir? Arda Turan dev bir transfer sonrası Barcelona'nın formasını giyecek. Arda Turan son zamanlarda Aslıhan Doğan ile olan birlikteliği ile gündem oluşturmuş manşetlerde yerini almıştı. Peki kimdir Aslıhan Doğan kaç yaşında? Öyle ki bu aşkın nikah masasında sonuçlanacaığı bile iddia ediliyor.

 Arda Turan'ın sevgilisi Aslıhan Doğan kimdir? Aslıhan Doğan son günlerde magazin gündeminin en çok merak edilen ismi oldu. Aslıhan Doğan ile Arda Turan'ın yakın zamanda evlenecekleri haberleri de sık sık gündeme gelmeye başladı. Peki kimdir Aslıhan Doğan? Arda Turan ve Aslıhan Doğan 'ın tatil görüntüleri.

 Arda Turan ve Aslıhan Doğan'ın tatili. Arda Turan sevgilisi Aslıhan Doğan ile Bodrum'a tatile gitti. ONlar tatile giderken gazeteciler de ardından takipteydi. Ara Turan ve Aslıhan Doğan samimi tatilleri. Aslıhan Doğan kimdir?

 Arda Turan bir süredir birlikte olduğu Aslıhan Doğan ile tatilde.  İkilinin tatil görüntülerinin samimi halleri oldukça konuşulacağa benziyor. Arda Turan güneşlenirken sevgilisiyle oldukça yakın anlar yaşadığı objektiflere yansıdı

 Dünya devlerini peşinden koşturan Arda Turan sevgilisi Aslıhan Doğan'la Bodrum'daydı. Günboyu iskelede sarmaş dolaş güneşlenip aşka gelen yıldız futbolcu, objektiflere yakalanınca isyan etti.
Transferiyle Avrupa'nın gündemine oturan Arda Turan, aşk hayatıyla da gündemden düşmüyor. Atletico Madrid'den ayrılmayı planlayan ve dünya devlerini peşinden koşturan yıldız futbolcu, sosyetik sevgilisi Aslıhan Doğan'la birlikte gününü gün etmeye devam ediyor. İkili Çeşme tatilinden sonra soluğu Bodrum'da aldı.

Bu haber toplam 1635 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim