• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Siirt 14 °C

Belçim Bilgin'in Olay Yaratan Öpüşme Sahneleri Nefes Kesti!

Belçim Bilgin'in Olay Yaratan Öpüşme Sahneleri Nefes Kesti!
Kelebeğin Rüyası adlı filmden sonra yepyeni film için kolları sıvayan güzel oyuncu Belçim Bilgin dudak dudağa şok sahnelerle gündeme bomba gibi düştü.Bilgin’in ‘Çalsız Sazlar’ adlı filmindeki şok sahneleri gündeme bomba gibi düştü.

Oynadığı dizi ve filmlerle başarısına başarı katan ve yapımcıların aranan gözde isimleri arasında yer alan ünlü oyuncu Belçim Bilgin yepyeni filmi ‘Çalsın Sazlar’ da tüm kuralları alt üst etti.Güzel oyuncu yeni filmde öpüşme sahnesiyle gündeme bomba gibi düştü.

Ünlü yönetmen Yılmaz Erdoğan’ın eşi Belçim Bilgin yepyeni filmi ‘Çalsın Sazlar’ ile şok öpüşme sahneleriyle gündemde bomba etkisi yarattı.Tüm kuralları yıkan güzel oyuncu öpüşme sahneleri oldukça çokça konuşulacağa benziyor. Oyuncu Belçim Bilgin, yeni filminde kural bozdu.Yönetmen Nesli Çölgeçen’in yeni sinema filmi “Çalsın Sazlar”ın ilk fragmanı yayınlandı.Hikâyesi 1960’lı yıllarda geçen filmde başrol oynayan Belçim Bilgin’in canlandırdığı karakter Hem görüntüsü, hem tavırları hem de yaşadıklarıyla Türkan Şoray’ın gençliğine benzetildi.Hayatı hafife alan, dalgacı iki yakın arkadaşı kendisine aşık eden bir şarkıcıyı canlandıran Bilgin Çekimler sırasında da Şoray’ın Yeşilçam filmlerindeki makyaj ve saçını örnek aldı.

Kurallarıyla meşhur Türkan Şoray’ın aksine öpüşme sahnelerinde oynayan Belçim Bilgin’in Başrolü Caner Cindoruk ve Engin Hepileri’yle paylaştığı “Çalsın Sazlar”, 9 Ocak’ta seyirciyle buluşacak.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 3603 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim