• BIST 9120.29
  • Altın 2324.093
  • Dolar 32.3604
  • Euro 35.0127
  • Siirt 20 °C

Beren Saat'ten Çok Çılgın Bir ROL!

Beren Saat'ten Çok Çılgın Bir ROL!
Yapımcıların aranan gözde isimleri arasında yer alan güzel oyuncu Beren Saat uzunca bir aradan sonra çok iddialı bir yapımla zımba gibi geliyor.Beren Saat bu sefer annelik rolü için kolları sıvadı.

SİİRTAJANS.COM- Yakışıklı popçu Kenan Doğulu ile evlendikten sonra bir süre izdivaca çekilen güzel oyuncu Beren Saat yepyeni bir filmle bomba gibi geliyor.Kenan Doğulu ile evlendikten sonra işi ara veren Beren Saat ünlü yönetmen Kemal Yılmaz’ın yepyeni filmi 9on ile çok iddialı geliyor.

Güzel oyuncu Beren Saat çekimleri 17 Aralık’ta başlayacak olan 9on adlı filmde 8 çocuklu bir anneyi canlandıracak.Ünlü oyuncuya 9 ay içinde 4 sinema filmi ve 7 dizi film teklifi geldiği bilgisi verildi.

 

Ses dergisinin haberine göre, Beren Saat'i ikna eden ilk proje, Kemal Yılmaz'ın '9on' filmi oldu. Çekimleri 17 Aralık'ta başlayacak filmde Saat 8 çocuklu Emine karakterini canlandıracak.Filmdeki ressam, avukat, oyuncu gibi farklı meslekteki rolleri ünlü isimlerin canlandıracağı film, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde vizyona girecek.

 

Beren Saat, yeni projesi Kemal Yılmaz'ın 9oN filminde aynı zamanda yapımcı olacak.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 7824 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim