• BIST 9693.46
  • Altın 2513.021
  • Dolar 32.5761
  • Euro 34.7834
  • Siirt 23 °C

Berrak Tüzünataç Şok Etti!

Berrak Tüzünataç Şok Etti!
Güzel oyuncu Berrak Tüzünataç için yıllar sonra ortaya çıkan gerçek şok etti.Güzel oyuncu için ortaya çıkan gerçek adeta şok etti bıraktı.

Güzel oyuncu Berrak Tüzünataç ile ilgili çok önemli bir gelişme yaşandı.Ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç’ın yıllar sonra ortaya çıkan şok gerçek gündeme bomba gibi düştü.Berrak Tüzünataç gerçeği gündemde bomba etkisi yarattı.

Ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç’ın Yalova Eski Belediye başkanı Safa Tüzünataç güzel oyuncunun dedesi çıktı. Başarılı oyuncu Berrak Tüzünataç, Hicri takvime göre 1320 yılı doğumlu olan Yalova Eski Belediye Başkanı büyük dedesi Safa Tüzünataç'la enterasan karşılaşmasını sosyal medyadan paylaştı.

Arkadaşının sahaflarda bulduğu kitapta dedesiyle ilgili bilgiye rastlayan oyuncu, "The büyük dede, nerede karşıma çıkacağı belli olmaz. Arkadaşımın sahafta bulduğu kitaptan selam gönderdi bana bu sefer de" yazdı.

 

Berrak Tüzünataç

Berrak Tüzünataç (d. 2 Kasım 1984, Yalova), Türk sinema ve dizi oyuncusu. Liseyi Koç Özel Lisesi'nde okumuş, daha sonraİstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun olmuştur. Daha sonra Number 1 TV'de haber sunarak ekranlara, Yılmaz Erdoğan'ın Organize İşler filmindeki ufak rolüyle de sinemaya adım atan Tüzünataç, Kanal D'de yayınlanan Ödünç Hayat 'ta rol aldı.Elveda Rumeli adlı televizyon dizisinde Vahide karakterini canlandırmakta olan oyuncu dizinin 73. bölümünde, canlandırmış olduğu Vahide karakterinin öldürülmesiyle diziye veda etmiştir. Show TV'de yayınlanan Bu Kalp Seni Unutur Mu adlı dizide Yıldız karakterini canlandırdı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1974 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim