• BIST 9898.75
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Siirt 28 °C

Beyaz Show'da Engin Günaydın açıklamaları ile koparttı!

Beyaz Show'da Engin Günaydın açıklamaları ile koparttı!
Kanal D'nin sevilen Talk Show'u Beyaz Show'a konuk olan Engin Günaydın programda yapmış olduğu açıklamalar ile kahkahalara boğdu.

Bu hafta Beyaz Show'un konukları İçimdeki Ses adlı filmin oyuncuları oldu. Filmin senaryosuna yazan ve aynı zamanda başrolünde oynayan Engin Günaydın filmi ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

 Engin Günaydın Beyaz Show

 Beyaz'ın Engin Günaydın ile ilgili çekmiş olduğu skeç ise herkesi kahkahalara boğdu. Engin Günaydın'a içinden gelen fakat canlı yayında soramadığı soruları bir bir soran Beyaz, Engin Günaydın'ın çoğu zaman sessiz kalmasına sebep oldu.

 Engin Günaydın, senaryosunu yazıp başrolünü oynadığı 'İçimdeki Ses' isimli filmde; kendi dünyasında yaşayan, çirkin, özgüveni yetersiz bir yazar olan 'Selim' karakterini canlandırıyor. Herkesin hayran olacağı kadar güzel ve zengin 'Ayşıl'a aşık olan 'Selim' kendisine çok benzediğini söyleyen ünlü oyuncu, "Bir adamın güzel bir kıza aşık olup onun için debelenmesi normal bir şey. Ancak çok güzel bir kızın çirkin bir adama takılması bence çok ilginç. Öyküyü yazarken yola çıkış nedenim de buydu" dedi.

Engin Günaydın, 'Selim'in kendisinden izler taşıdığını söyledi: "Selim'in benden hiç bir farkı yok. Ben çocukken çok kiloluydum. Çocukluğuma göre daha iyiyim. Çocukluğumdan beri kendimi çirkin biri olarak bilirim. Bu durumdan hiç rahatsızlık duymam. Kendimle çok barışığım. Her şeyi kendime itiraf ederim. Kendime genellikle 'Senden zaten hiçbir şey olmaz' derim." Ünlü sanatçı sözlerini şöyle sürdürdü: "Genelde silik ve ezik adamların hikayesini anlatmayı seviyorum. Kendim gibi adamlar bunlar. Çünkü onları anlayabiliyorum. Ben bu filme çok gülüyorum. İzledik ama gülmedik şeklindeki eleştiriler çok moralimi bozar." Günaydın, filmin yapımcısı Ahmet Kayumtu, Bekir Aksoy rahatsızlandığı için mecburen filmde oynadığını söyledi. 

Bu haber toplam 1940 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim