• BIST 9886.95
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Siirt 29 °C

Böyle İzdivaç Görülmedi Şoke Eden Bomba Anlar

Böyle İzdivaç Görülmedi Şoke Eden Bomba Anlar
Hafta içi her gün Show TV ekranlarında yayınlanan ve sunuculuğunu Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın yaptığı Evleneceksen Gel adlı programda bugün ilginç anlar yaşandı. Show Tv ekranlarında Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın sunumuyla ekrana gelen Evleneceksen Gel pr

Hafta içi her gün Show TV ekranlarında yayınlanan ve sunuculuğunu Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın yaptığı Evleneceksen Gel adlı programda bugün ilginç anlar yaşandı. Show Tv ekranlarında Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın sunumuyla ekrana gelen Evleneceksen Gel programının bugünkü bölümünde ilginç anlar yaşandı.Show Tv Ekranlarının Fenomen Programlarından Evleneceksen gel Programına Bugünkü İranlı gelin adayı, damga vurdu.talibini herkesi şaşkınlık içinde bırakan bir açıklamayla reddetti.Show Tv Ekranlarının Fenomen Programlarından Evleneceksen gel Programına Bugünkü İranlı gelin adayı, damga vurdu.Evleneceksen Gel programınında şaka gibi anlar yaşandı. İranlı Rukiye Roghayeh, talibi ekonomist Recep 'i herkesi şoke eden bir açıklamayla reddetti.


Show Tv ekranlarında Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın sunumuyla ekrana gelen 'Evleneceksen Gel' programının bugünkü bölümünde ilginç anlar yaşandı.

'BEYEFENDİ FAZLA ZEKİ'

İranlı Rukiye Roghayeh, talibi ekonomist Recep'i herkesi şaşkınlık içinde bırakan bir açıklamayla reddetti. Karar anı ardından konuşan gelin adayı, “Kararım olumsuz. Beyefendi fazla zeki.” dedi.

Gelin adayının bu kararı programın sunucularından Uğur Aslan'ı da şok etti. Uğur Aslan, “Şaka mı yapıyorsun” ifadesini kullandı. Damat adayı ise “Ben sana matematik sorusu sormayacağım” diyerek şaşkınlığını dile getirdi.

Bu haber toplam 2016 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim