• BIST 9050.24
  • Altın 2295.671
  • Dolar 32.3229
  • Euro 35.1342
  • Siirt 16 °C

Bu Tarz Benim bilmecesi magazin alemini çalkaladı!

Bu Tarz Benim bilmecesi magazin alemini çalkaladı!
Türkiye de bir fenomen haline gelmiş olan Bu TArz Benim de çok önemli gelişmeler yaşanıldı. Bu TArz Benim de neler yaşanıldı. Bu Tarz BENİM ile ilgili flaş gelişmeler Magzain alemini çalkaladı.

Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8'e transfer olacağı söylenen Bu Tarz Benim'de şaşırtan bir gelişme yaşandı. Ekranların en Sevilen, en Tarz programı Bu Tarz Benim'de yeni gelişme!Sevilen program Bu Tarz Benim'de gelişmeler yaşanıyor.Acun Ilıcalı bu programı da satın alarak kendi kanalında yayınlayacak.Show TV ekranlarında İlk Sezonunun finalini gerçekleştirecek olan yarışma programı Bu Tarz Benim, Show TV'demi Yoksa TV8 ekranlarında mı devam edecek.Ekranların moda programı Bu Tarz Benim TV8 ekranlarında yayınlanacağı söylenmişti.

 


Show TV’nin eski Genel Müdürü Haluk Şirin ile Show TV’nin eski program müdürü Caner Erdem’in de ortağı olduğu Production House’un hazırladığı yarışma programının tv8’e transfer olmuştu.
 
Show TV yönetimi sürpriz bir karar alarak ‘Bu Tarz Benim’i aynı isim ve formatla yayınlanmaya devam edecek. Bu gelişmeyle birlikte yarışmanın jürisine de sürpriz bir ismin dahil edileceği konuşuluyor. O ismin Pınar Altuğ olduğuda gelen haberler arasında.

 

Bu haber toplam 1316 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim